logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Vans lanceert nieuwe collectie met skateboard legende Andrew Reynold


Vans heeft in samenwerking met skateboard legende Andrew Reynolds een nieuwe Skate Classics collectie ontworpen. De collectie heeft een verbeterde constructie gemaakt met versterkte materialen en bestaat uit de Reynolds Skate Half Cab 92, de Skate Sk8-Hi en Skate Old Skool. De styles zijn geïnspireerd op het klassieke skateboarden uit de jaren 90.

Krachtige stijl

Andrew Reynolds is een van de meest invloedrijke skaters aller tijden. Hij staat voornamelijk bekend om zijn krachtige stijl en zijn drive om grenzen te verleggen over wat mogelijk is op zijn board. Samen hebben Vans en Andrew Reynolds de handen ineen geslagen om de kenmerkende stijl en visie van Andrew tot leven te brengen.

World’s No. 1 Skateboarding Shoe

De Skate Classics-lijn is volledig ontworpen met skateboarders in gedachten. De schoenen zijn voorzien van nieuw ontworpen patronen, die zorgen voor een verbeterde pasvorm. De Skate Classics Andrew Reynolds-collectie heeft een tijdloze kleurencombinatie die bestaat uit bruine en marineblauwe tinten. Elke schoen is voorzien van het standaard Vans Skate label dat binnenstebuiten is gedraaid en de belangrijke boodschap onthult: “World’s No. 1 Skateboarding Shoe”.

Andrew Reynolds heeft zijn leven gewijd aan het skateboarden en heeft daarmee de Thrasher Magazine Skater of the Year-prijs gewonnen. Naast zijn kenmerkende frontside-flips, zet Reynolds zich ook in om de volgende generatie skateboarders kennis te laten maken met Skate cultuur.

Schoenen koop je online bij:
Snipes | Mooiesneakers.nl | Sneakerbaas | JD Sports

Geschreven door Rianne

Rianne, moeder van twee pubers, part-time werkzaam als SEO-specialist bij een webdesignbureau en ontzettend actief op CooleSuggesties.nl! Ze houdt van gezellige dingen doen met het gezin, uitstapjes ondernemen, lezen, een goede latte en van films kijken.