logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Stoere schoenen van Vans

Vans, het originele schoenen- en kledingmerk voor actiesport, is bekend geworden door zijn samenwerkingen met gelijkgestemde leiders in de actiesportindustrie. Dit seizoen werkt het merk samen met het legendarische BMX-merk SE Bikes. Daarnaast presenteert Vans vol trots de allereerste volledig afspoelbare schoen: de Trek Slip-On. Vans zet zijn traditie voor functionele innovatie voort en heeft een ongeëvenaarde, volkomen flexibele en volledig afspoelbare instapper gecreëerd, in de geest van radicaal experimenteren waar Vans Surf bekend om staat.


Vans x SE Bikes-collectie

In 1970, toen hij nog maar veertien jaar was, organiseerde Scot Breithaupt de eerste BMX-race ooit op een leegstaand terrein in Long Beach, Californië. De rest, zoals ze zeggen, is geschiedenis, aangezien Scot uitgroeidde tot een van de belangrijkste krachten achter de populariteit van de sport. Zeven jaar later richtte hij Scot Enterprises op en was SE Racing geboren. Vooral bekend om zijn PK Ripper-motor, ontworpen in 1979 en vernoemd naar BMX-legende Perry Kramer, is SE, door constante innovatie en de introductie van nieuwe fietsstijlen, samen met de sport geëvolueerd.

De Vans x SE Bikes-collectie is vanaf deze week verkrijgbaar bij geselecteerde Vans-retailers, vans.nl en via sebikes.com.

Ga direct naar alle Vans artikelen op BOL.com.


Trek Slip-On

De Trek Slip-On is ontworpen met behulp van het wereldwijde surfteam van Vans. Het idee van een schoen met de voordelen van een sandaal vormde de inspiratie voor het concept. Het bovenwerk heeft een checkerboard ontwerp met open stukken voor ademend vermogen en biedt de mogelijkheid om de volledige schoen af te spoelen wanneer dat nodig is. De gaatjes langs de neus en hiel zorgen voor waterafvoer en de oversized omgekeerde wafelzool zorgt voor betere tractie en grip in verschillende omstandigheden.

De schoen heeft een licht gewicht, is makkelijk in te pakken voor elk avontuur en bestand tegen zand, vuil, rotsen, de stoep en alles daartussenin. De instap TPU-samenstelling is gemaakt om algemene verspilling te verminderen en biedt duurzaamheid en flexibiliteit. De schoen is verkrijgbaar in de kleuren grape leaf, zwart, navy en een limited-edition spickled colorway, ontworpen door kunstenaar Chris Johanson uit Portland, Oregon, als onderdeel van zijn Vans x Chris Johanson-collectie.

De Trek-Slip-On is nu verkrijgbaar in Vans Surf-winkels en op www.vans.nl/trek-slip-on.

Ga direct naar alle Vans artikelen op BOL.com.

Schoenen koop je online bij:
Snipes | Mooiesneakers.nl | Sneakerbaas | JD Sports

Geschreven door Rianne

Rianne, moeder van twee pubers, part-time werkzaam als SEO-specialist bij een webdesignbureau en ontzettend actief op CooleSuggesties.nl! Ze houdt van gezellige dingen doen met het gezin, uitstapjes ondernemen, lezen, een goede latte en van films kijken.