logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Van je Vrolijke Vriendjes moet je het hebben!


De nieuwste rage voor kleine druktemakers is een feit, kijk maar naar de Vrolijke Vriendjes van VTech. Elk vriendje komt met het eigen vervoer (step, hobbelpaard, karretje, vliegtuig, driewieler, cabrio of autobus) de wereld van het kleintje binnenrijden. En altijd is het feest. Dankzij de razend slimme techniek die VTech in dit allernieuwste, leerzame speelgoed heeft verstopt. Techniek die taalontwikkeling stimuleert, het verband legt tussen oorzaak en gevolg en motorische ontwikkeling en fantasierijk spelen prikkelt. Van je Vrolijke Vriendjes moet je het hebben!

Wanneer Emma, Kris, Mila, Levi, Fleur of Lucas plaatsnemen op hun step, hobbelpaard, karretje, vliegtuig of enig ander voertuig, beginnen door activering van de Magic Point de gezongen liedjes, melodietjes, grappige zinnetjes en telkens andere reacties. Kim en Jasper komen voorbij scheuren in hun cabrio’s en Bas de buschauffeur rijd weg en neemt zijn Vrolijke Vriendjes mee in de Avonturenbus. Allemaal volgen ze de lijn van zitten, zingen en rijden maar. En zoals het echte vriendjes betaamt; het uitlenen van je paard, auto of karretje aan andere Vrolijke Vriendjes ligt voor de hand voor nog meer speelplezier!

Advies verkoopprijs: VTech Vrolijke Vriendjes incl. accessoire € 9,95, Vrolijke Vriendjes Kim & Cabrio en Jasper & Cabrio € 14,95 en Vrolijke Vriendjes Avonturenbus € 23,95.

Speelgoed en spellen koop je bij:

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.