logo-liggend-wit-donkerblauw

Vakantiesuggesties van Geronimo Stilton

Ben jij al toe aan vakantie? Nou, dat kan ik me voorstellen na zo’n lang jaar! En jij bent niet de enige, want ook je favoriete journalist, Geronimo Stilton, is toe aan een fijne, rustgevende vakantie. Als dat zou kunnen. Want je weet zelf ook dat Geronimo van het ene bizarre avontuur in het andere rolt, hoe goed hij ook probeert eens te ontspannen en te rusten. Gelukkig levert dat wél altijd een superleuk verhaal op. De volgende boeken zijn speciale vakantieboeken: een spannend verhaal, met daarachter leuke spelletjes die je in het boek kunt maken, of spellen die je samen met je vrienden, broers of zussen kunt doen. Naast de standaard boekwinkels, die in je dorp of op het internet, kun je ze ook kopen bij Geronimo, in de Wakkere Winkel: www.wakkerewinkel.nl

een koffer vol spelletjesGeronimo Stilton 21: Een koffer vol spelletjes

Het was de schuld van de belastingdienst dat ik weer met vakantie moest. Ja, dat klinkt raar hè? Maar toch is het zo. Zonder de belastingdienst had ik nooit acht chocolade-kaasbonbons gegeten en daar is het allemaal mee begonnen…
Gelukkig was Benjamin er bij, want het was een gi-ga-lange reis met alle vervoermiddelen die je maar bedenken kan. Samen met mijn lievelingsneefje speelde ik wel honderd spelletjes. Al die spelletjes heb ik voor jullie in een boek gezet. Dit boek. Dus als jullie op reis gaan en je moet bijvoorbeeld heel lang wachten op het vliegveld of heel lang in de auto zitten, pak dan dit boek en de tijd vliegt voorbij!

9789085922346Vakantiepakket: De strijd om de Eiffeltoren en het Geronimo kleur- en spelletjesboek

In de auto of het vliegtuig, op het strand of als het regent: met dit muizenissige vakantiepakket ben je uren zoet en zul je je geen moment vervelen! Lezen, kleuren, puzzelen, lachen: kies waar jij het meeste zin in hebt en de zomer is gewoon te kort!

Geronimo’s kleur- en spelletjesboek

Dit muizenissig mooie kleur- en spelletjesboek staat boordevol kleurplaten en spelletjes van alle avonturen die mijn familie en ik beleefd hebben.

Kleur de platen in met kleurpotloden, krijtjes en viltstiften, net wat je zelf het mooist vindt. En vergeet ook niet de spelletjes te doen.

De strijd om de Eiffeltoren

Frankrijk, 1889. De pas gebouwde Eiffeltoren staat op het punt om onthuld te worden en heel Parijs is uitgelopen voor dit gi-ga-bijzondere moment! Maar Kattenklauw en zijn trawanten hebben een katachtige verrassing voor de stad in petto!

Er zit voor Geronimo en zijn familie dus niets anders op dan als de bliksem af te reizen naar het verleden om het kwaadaardige plannetje van de piratenkatten te verijdelen en ervoor te zorgen dat de loop van de geschiedenis niet onherstelbaar veranderd wordt. Maar daarvoor zullen ze uiterst slim en voorzichtig te werk moeten gaan!

prettige vakantie, stiltonGeronimo Stilton 20: Prettige vakantie, Stilton

Je zal het niet geloven, maar ik was dringend aan vakantie toe en Klem wist wel een fantastisch reisbureau (zei hij). Daar wisten ze me te strikken voor een vijf-sterren-de-luxe hotel op een tropisch eiland, met zeezicht, televisie, bubbelbad en ga zo maar door. Het kostte een fortuin, mijn snorharen trillen er nog van.

Na een vreselijke vlucht in een oud gammel vliegtuig (en je weet: ik haat reizen!), kwam ik eindelijk op die zogenaamd fantastische bestemming aan. Een nachtmerrie was het! Ik kon niet wachten tot ik thuis was om Klem er eens flink van langs te geven!

9789085920366 een muizenissige vakantieGeronimo Stilton 27: Een muizenissige vakantie

De mussen vallen van het dak, zo warm is het. Ik ben helemaal alleen op kantoor want al het personeel is met vakantie. Ik besluit om mezelf ook eens te trakteren en boek een trip naar de Gelukzalige Eilanden. Maar bij mij gaat nooit iets volgens plan. Er is ineens een probleem met de drukpersen van De Wakkere Muis en vervolgens staat het magazijn onder water en daarna moet ik tante Lilly redden want haar huis staat in brand. Zo kom ik nooit weg…

Uiteindelijk beland ik in een heel slecht hotel en slaat het weer om. Het giet de hele dag. Maar gelukkig zijn Pinky Punk en haar vrienden ook van de partij en doen we een heleboel spelletjes. Die staan ook in dit boek, dus jij hoeft je geen moment te vervelen als je eens een regenachtige dag hebt tijdens je vakantie. En dan heb ik het nog niet eens over de speciale verrassing die ik voor je in dit boek heb gestopt…

Boeken koop je bij je plaatselijke boekhandel.
Online bestellen kan onder andere op:

Lees ook: Wie is de echte schrijver van Geronimo Stilton Wie is de illustrator van Geronimo Stilton Interview met Geronimo Stilton Lees al onze recensies van Geronimo Stilton

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.


Meer suggesties voor jou:

LAAT JE REACTIE ACHTER


Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.