logo-liggend-wit-donkerblauw

Echt weg in eigen land: Vakantiepark de Leistert


Hoewel ons land helemaal niet zo groot is, heb je heel verschillende stijlen in landschappen en stadsinrichting. Wil je de natuur in? Dan ga je al snel naar Groningen en Friesland. Maar ook Limburg heeft schitterende natuur. Bovendien zorgt voor het heuvelachtige landschap voor een echt ‘uit’-gevoel, zeker als je dat niet gewend bent. En als je eenmaal geproefd hebt van het Bourgondische en gastvrije Limburg, zal het een warm plekje in je hart hebben veroverd. Heb jij vanuit jullie vakantie in vakantieparken Limburg al eens ontdekt?

Luchtfoto De Leistert 9

Op vakantie

Bij het boeken van een vakantie zul je misschien als snel denken aan de geijkte parken. Toch moet je onafhankelijke parken niet vergeten. Die kunnen je soms aangenaam verrassen! Laten wij je voorstellen aan vakantiepark De Leistert in Roggel (midden-Limburg). Een schitterend park met alle faciliteiten die jij je maar kunt wensen. Zo heeft het park tal van luxe bungalows in een pittoreske, Limburgse stijl, maar beschikt het terrein ook over tal van kampeerplaatsen waar jij je tent, caravan of camper kunt plaatsen. De faciliteiten zijn goed uitgerust en worden heel netjes bijgehouden. Bovendien is er genoeg te doen voor kinderen en volwassenen.

Voor kinderen én voor ouders

Het credo: ‘als de kinderen het leuk hebben, hebben de volwassenen het ook leuk’ klopt natuurlijk niet altijd. Denk aan de beruchte binnenspeeltuinen of trampolineparken… daar heb je als volwassene toch niet zo heel veel plezier als de kinderen! De Leistert biedt fraaie voorzieningen voor kinderen in sfeervolle omgevingen, waar het voor ouders ook prettig vertoeven is. Terwijl de kinderen zich bezighouden in het indoor Speeltoestel Plaza, de waterspeeltuin of de sportvelden, kunnen ouders zich lekker vermaken in het overdekte centrum, een drankje doen of ontspannen met een goed boek. Vakantiepark de Leistert is veel meer dan een camping met zwembad.

Jij bepaalt zelf wat je doet

Er is zo veel te doen op vakantiepark de Leistert, dat je het park eigenlijk niet eens hoeft te verlaten tijdens je verblijf. Van voetbalbiljart tot Jeu de Boules, sportvelden en een subtropisch binnen- en buitenbad tot een natuurvijver, een visvijver, hyperbowling en een goed gevuld animatieprogramma. En dan heb ik alleen de dingen genoemd die wij zeker zouden doen. Een tipje van de sluier, dus! Na een lange dag actief bezig zijn met het gezin is het tijd om plaats te nemen in één van de restaurants. Ook daar bepaal je zelf waar je zin in hebt. Wordt het een uitgebreide maaltijd in het restaurant, frites voor in je bungalow of kampeerplaats… of ga je lekker grillen? 

Wij weten in ieder geval wat er volgend jaar voor ons op het programma staat, als iedereen weer mag gaan en staan waar hij wil. Tot die tijd: blijf gezond en vermaak je verstandig!

Geschreven door Gastblogger

Dit artikel is niet door ons gecontroleerd op juistheid van informatie. Ook zijn we niet verantwoordelijk voor de websites waar dit artikel naar linkt.
Lees onze disclaimer voor meer informatie.


LAAT JE REACTIE ACHTER

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.