logo-liggend-wit-donkerblauw

Waarom een vakantie in een strandhuisje enorm aan te raden is


In 2020 gingen Nederlanders massaal op vakantie in eigen land. De coronacrisis dwong ons om binnen de landsgrenzen te blijven. Nu de grenzen langzaam maar zeker weer opengaan, zijn er weer wat meer mogelijkheden. Toch blijft een groot deel van de vakantiegangers ook dit jaar gewoon nog lekker in Nederland – geef ze eens ongelijk! In Nederland vind je namelijk talloze strandhuisjes voor een onvergetelijke vakantie aan de kust. In dit artikel lees je meer over waarom een vakantie in een strandhuisje hartstikke leuk is.

strandhuisje

Logeren in een strandhuisje met uitzicht op zee

In Nederland vind je ontzettend veel strandhuisjes die je kunt huren. Bekijk de leukste strandhuisjes hier en laat je verrassen door het enorme aanbod. Een van de redenen waarom een overnachting in een strandhuisje aan te raden is, is omdat je hier gaat slapen én wakker wordt met uitzicht op zee. Hoe bijzonder is dat? Geloof ons dat het heerlijk slapen is met de geluiden van de golven op de achtergrond. Het geluid van de meeuwen werkt zelfs rustgevend! Een strandhuisje is dus de ideale accommodatie om even goed tot rust te komen.

Het strand voor je alleen in de ochtend en avond

Wat ook heel bijzonder is aan slapen in een strandhuisje is dat je het strand vaak bijna helemaal voor je alleen hebt op de rustige momenten van de dag. De kans is groot dat wanneer je wakker wordt er vrijwel niemand op het strand aanwezig is. Ook na zonsondergang gaan de dagjesmensen gewoon weer huiswaarts. Het beeld van een leeg strand is vanaf het terras van je eigen strandhuisje meer dan magisch te noemen. Alleen daarom wil je al een keer zo’n overnachting meemaken.

Vanuit je bed zo de zee in bij een strandhuisje

Nog zo’n fijn voordeel van logeren in een strandhuisje in Nederland: wanneer je wakker wordt, hoef je alleen even je badkleding aan te trekken om een frisse duik in zee te maken. Met lekker warm weer is dat echt een cadeautje. Er zijn ook steeds meer mensen die in andere seizoenen dan alleen de zomer de zee induiken. Wat dacht je van goed wakker worden in de lente, de herfst of misschien zelfs de winter? Je bent binnen no time weer terug in je strandhuisje om lekker op te warmen.

Last minute strandhuisjes zijn altijd beschikbaar

Tot slot is het goed om te weten dat je bijna altijd wel een last minute strandhuisje kunt boeken voor een fijne vakantie in eigen land. Kom lekker slapen in een strandhuisje op een van de Waddeneilanden of ontdek het mooie Zeeland vanuit je eigen huisje aan zee. Omdat er altijd wel een last minute strandhuisje te boeken is, kun je een week of zelfs een dag van tevoren besluiten om lekker aan zee te overnachten. In de meeste strandhuisjes vind je een eigen keukentje, een of meerdere slaapkamers en een eigen terras. Zo geniet je optimaal van een mooie reis in eigen land.

~ Dit is een aangeleverd artikel of betreft een samenwerking ~

Geschreven door Gastblogger

Dit artikel is niet door ons gecontroleerd op juistheid van informatie. Ook zijn we niet verantwoordelijk voor de websites waar dit artikel naar linkt.
Lees onze disclaimer voor meer informatie.


LAAT JE REACTIE ACHTER

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.