logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Maak je klaar voor Vaiana 2

Bob Iger, de CEO van The Walt Disney Company heeft aangekondigd dat ‘Moana 2’ (in Nederland bekend als Vaiana 2) vanaf dit najaar zal verschijnen in de bioscoop. De animatiefilm wordt een vervolg op de voor een Oscar genomineerde film ‘Vaiana’ uit 2016. “Moana blijft een ongelofelijk populaire franchise”, zei Iger “en we kunnen niet wachten om jullie meer van Moana en Maui te laten zien als ‘Moana 2’ dit najaar te zien is in de bioscopen.”

Een eerste beeld en een special look van de film zijn nu beschikbaar. Lees ook het nieuws over de Live Action film over Vaiana!

Bekijk de trailer van Vaiana 2

Over Vaiana (Moana) 2

Deze nieuwe, epische en muzikale animatiefilm van Walt Disney Animation studios neemt het publiek mee op een reis met Moana, Maui en een gloednieuwe bemanning van zeevaarders. Nadat Moana een onverwacht bericht heeft gekregen van haar voorouders, moet ze naar de verre zeeën van Oceanië en naar gevaarlijke, lang verloren wateren reizen voor een avontuur dat ze nog nooit eerder heeft meegemaakt. 

Over de makers

De film is geregisseerd door Dave Derrick Jr., met muziek van Grammy®-winnaars Abigail Barlow en Emily Bear, de voor een Grammy-genomineerde Opetaia Foa’i en drievoudig  Grammy-winnaar Mark Mancina. 

‘Vaiana 2’ is vanaf dit najaar te zien in de Nederlandse bioscopen. 

streaming-banner-disney-plus

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.