logo-liggend-wit-donkerblauw

Vaderdag suggesties

De derde zondag in juni is het weer zo ver: Dan is het tijd voor vaderdag! Een mooi moment om je vader eens goed in het zonnetje te zetten. Maar hoe? Wij hebben een paar leuke suggesties voor je op een rij gezet.


Recensie over Mijn papa is het grootst

Voor gezinnen met jongere kinderen is een voorleesmoment één van de gezelligste die je kunt bedenken. Lekker met zijn allen op de bank, dicht tegen elkaar gekropen. Het prentenboek Mijn papa is het grootst neemt je mee naar het dierenrijk, waarbij je de grootste dieren voorgesteld krijgt. Van orka’s tot berggorilla’s, van de blauwe vinvis tot de lederschildpad. De teksten zijn niet al te lang en toegankelijk geschreven, met leuke weetjes en feitjes over de verschillende dieren. In een klein blauw tekstkader vind je de technische details over de dieren, zoals de afmetingen en het leefgebied. De illustraties zijn vlot en een tikje abstract, wat ze een stoer karakter geeft.

Score: 8


Ga direct naar Mijn papa is het grootst op BOL.com.

Muziek in je hoofd

Haal het maximale uit de dag met de JBL LIVE 500BT. De nieuwe LIVE-serie van JBL is gemaakt voor het stadsleven. Met de 50mm drivers beschikken deze koptelefoons over een breed, diep en vol geluid waar je 30 uur lang van kan genieten. Dat zijn gemiddeld 450 nummers die je non-stop achter elkaar luistert. Na slechts 2 uur aan de lader is de koptelefoon weer volledig opgeladen en binnen 15 minuten heb je weer 2 uur batterij door de snel-laad functie. Deze koptelefoon beschikt ook over Ambient Mode waardoor je de omgeving goed kan horen (handig voor op de fiets) en TalkThru Mode waarmee je gewoon met je vrienden kan praten zonder je koptelefoon af te nemen. Alsof dit nog niet genoeg was biedt de koptelefoon ook ondersteuning voor Google Assistant, zo regel je makkelijk je muziek en stel je al jouw vragen zonder naar je telefoon te kijken. Tot slot kan je ook via de meegeleverde afneembare kabel jouw favoriete muziek luisteren.

Ga direct naar JBL Live 500BT op BOL.com.


Op zoek naar coole gadgets?

Een veilig gevoel

Weg met de traditionele stropdas of aftershave; met een Ring Video Doorbell, Ring Floodlight Cam of Spotlight Cam Battery krijgen vaders pas echt wat hun hartje begeert: veiligheid en gemoedsrust.

Met de Ring Video Doorbell 2 houdt je vader een oogje in het zeil én kan hij alle bestelde pakketjes managen als hij niet thuis is. Voor extra veiligheid rondom het huis geef je je vader een Floodlight Cam – een HD-beveiligingscamera met ingebouwde schijnwerpers die worden geactiveerd door beweging, een alarmsirene en tweewegcommunicatie – óf de Spotlight Cam Battery. Deze beveiligingscamera bevat aan ledspots gekoppelde bewegingssensoren om het tuinpad te verlichten wanneer je al dan niet gewenst bezoek krijgt.

Ga direct naar Ring producten op BOL.com.


Op zoek naar coole gadgets?

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.


Meer suggesties voor jou: