logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Vaderdag suggestie: een stoer overhemd!

Vaderdag staat letterlijk voor de deur, dat houdt in: cadeautjes zoeken! Weet je wat zo jammer is? Steevast krijg je weer een stropdas… of sokken. En lang niet altijd de meest modieuze of modellen waarvan je denkt ‘die ga ik dragen… dus als man denk ik: ik gooi eens een suggestie in de strijd. Want weet je wat ik juist mis, met al die stropdassen in huis? Een mooi trendy overhemd!

Stoer en subtiel

Overhemden zijn er in allerlei maten en modellen, dat klopt. Maar mijn vrouw weet vast wel dat ik niet van de wijde modellen ben en mijn maat? Die kun je zo aflezen in de overhemden in mijn kast. Niet al te moeilijk dus, zou je zeggen. Dan komt het nog maar op één ding aan. Een leuk model, kleur of motief kiezen en klikken op die bestelknop! Een mooie uitgesproken kleur zal best leuk staan (zeg ik, als kleurenblinde 😉 ) maar soms moet je voor wat veilig gaan. Ik heb vaak genoeg modeflaters geslagen door kleuren te combineren die blijkbaar écht niet konden. Hoewel intense kleuren zeker voorkomen in mijn kast, heb ik toch een subtiele voorkeur voor wat neutralere kleding. En dus zorg ik dat ik zelf in ieder geval lekker kleurrijk ben!

Voor iedere vader een geschikt exemplaar

Wat ook zo mooi is aan een overhemd (beter dan een stropdas zelfs) is dat er voor ieder type man wel een overhemd te vinden is. Houd je juist van een fleurig Hawaïimotief, of juist een lichtblauw exemplaar? Draag je liever smetteloos wit om te laten zien hoe proper je bent, of een houthakkersruit, waar je best wel een vlekje fancy koffie, houtsnippers of home-brewed bier op mag terugzien aan het einde van de dag.

Voor een uitgebreide keuze aan modellen ga je natuurlijk naar een plek: Hemdvoorhem.nl. Echte mannen gaan voor one stop shopping! En zo kun je meteen voor je vader, grootvader, echtgenoot, wie dan ook een geschikt overhemd uitzoeken. Laat je even weten waar jou voorkeur naar uitgaat?

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.