logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Vaderdag suggestie: NoShirt Laundry Bag


noshirt laundry bag

NoShirt maakt strakke t-shirts, die je onder een overhemd kunt dragen. Het materiaal is de en rekbaar, en naden zijn nagenoeg onzichtbaar. De webshop heeft kwaliteit hoog in het vaandel staan, en gaat voor 100% kwaliteitsgarantie. Is een shirt niet goed genoeg, dan komt het shirt niet in de verkoop. Maar ja: wat doe je dan met al die shirts? Recyclen natuurlijk! En wel als een briljant alternatief: de NoShit Laundry Bag, een waszak voor op reis! 

Voor alle vaders die de was graag aan iemand anders over laten, is er nu het perfecte Vaderdag cadeau, de Nowaste Laundry Bag van Noshirt. Welke man kent het niet: tijdens een weekendje weg, vakantie of zakenreis verzamel je je vuile ondergoed in een plastic tas. Maar plastic ademt niet, dus krijg je sneller nare luchtjes! Maar dat is nu verleden tijd. De stretchy stof is perfect voor dat doel. De NoShirt Laundry Bag is een handige tas voor je vuile was, gemaakt van net-niet-helemaal-perfecte noshirts. Zo kan het gedragen ondergoed hygiënisch worden bewaard, gescheiden van de schone kleding. Bovendien krijgen deze noshirts zo een nuttige bestemming en een tweede leven.

“Niet alle vervaardigde noshirts zijn goed genoeg voor onze klanten. Omdat het maken van onze ondershirts handwerk blijft, zagen wij dat er bij de laatste kwaliteitscontrole langzaam maar zeker een stapel zogenaamde B-keuze noshirts ontstond. Normaal gesproken zouden deze vernietigd worden, maar dat vonden we zonde. Het is immers superieur katoen! Dat verdient een tweede leven”, aldus Maaike Kammerman van Noshirt. Daarom maakt Noshirt vanaf nu van al haar afgekeurde ondershirts een laundry bag: nowaste dus! Maar niet alleen net-niet-perfecte NoShirts krijgen een nieuw leven als Laundry Bag: ook retourgestuurde shirts worden op deze manier hergebruikt. Want NoShirt heeft een 30-dagen probeertermijn. In die tijd mag je ‘m dragen, wassen, dragen… tot je overtuigd bent. En de paar klanten die om wat voor reden niet overtuigd zijn mogen ‘m binnen die 30 dagen retoursturen. Die gedragen shirts worden dus niet weer verkocht, maar gewassen en verknipt tot een NoShirt Laundry Bag, inclusief een coole print op de voorkant en met een stevig aantrekkoord, dat ook dient als ophangpunt. Meer weten? www.noshirt.nl.

Een NoShirt kost 34,95 euro, de Laundry Bag koop je voor 19,95 euro.

Geschreven door Rianne

Rianne, moeder van twee pubers, part-time werkzaam als SEO-specialist bij een webdesignbureau en ontzettend actief op CooleSuggesties.nl! Ze houdt van gezellige dingen doen met het gezin, uitstapjes ondernemen, lezen, een goede latte en van films kijken.