logo-liggend-wit-donkerblauw

Last minute Vaderdag cadeau suggesties!

De derde zondag van juni is het zo ver: vaderdag! De dag waarop vaders eens goed in de watten gelegd mogen worden. Dat kan natuurlijk met lekker eten, liefde en aandacht, maar een goed cadeau slaan vaders ook zeker niet af. Hieronder een paar gave vaderdag cadeau suggesties, waar iedere man blij mee zal zijn.


Op zoek naar coole gadgets?

Lekker fietsen

Mio heeft een nieuw navigatiesysteem voor fietsliefhebbers: de Mio Cyclo Discover-serie, bestaande uit Mio Cyclo Discover en Mio Cyclo Discover Plus. De navigatie is voorzien van Mio’s exclusieve routeplannertool NeverMiss, ‘verrassingsnavigatie’ Surprise Me en geïntegreerde routeplannerservices RouteYou en Komoot. Het kleurenscherm van de Cyclo Discover-serie is het grootste in de markt en heeft een touch-interface. Alle veelgebruikte basisfuncties zitten onder goed herkenbare knoppen op het hoofdscherm. Het robuuste ontwerp is waterdicht volgens de IPX7-classificatie, wat betekent dat het tot 30 minuten kan worden ondergedompeld in één meter diep water zonder schade op te lopen. Dus weer of geen weer: de Cyclo Discover-serie is altijd de beste navigatiepartner.

Ga direct naar Mio Cyclo op BOL.com.

Glad geschoren

Voor de drukke vaders onder ons, zorg ervoor dat hij de gladste scheerbeurt heeft waar hij ook mag zijn met de LUNA go voor MEN. Het is de perfecte, reisvriendelijke partner voor je drukke lifestyle en een favoriet van influencers. Met een compacte vormgeving en de T-Sonic™-technologie, kun je je huid waar je ook bent en zonder concessies volledig verzorgen. Wil je een stapje verder gaan? Dan kun je kiezen voor de LUNA 2 for MEN (169 euro). Deze gezichtsreiniger gebruikt een verbeterde T-Sonic gezichtsreiniging en anti-aging systeem dat twee keer zo krachtig is. Deze GQ Award-Winner zal papa’s helpen om smooth te blijven in slechts 2 minuten, twee keer per dag

Ga direct naar FOREO Luna op BOL.com.

Veiligheid voorop!

Vaders houden hun gezin altijd veilig. Geef dat gevoel terug met de Ring Video Doorbell 3. Dankzij de glasheldere 1080 HD-video en tweerichtingsspraak kan je vader het huis in de gaten houden en via zijn smartphone met de bezorger praten, terwijl hij in de achtertuin een boek leest of de barbecue aansteekt. En als de camera beweging detecteert, dan weet hij het direct dankzij een pushbericht. Daarnaast kan hij Live View inschakelen om de voordeur in de gaten te houden. De Ring Video Doorbell 3 (199 euro) past bij elk huis en heeft een uitneembare batterij, zodat de deurbel kan opladen zonder het apparaat te demonteren. Voor meer veiligheid kun je ook camera’s voor binnen (Ring Indoor Cam, 59 euro) of buiten (Ring Stick-up cam, 99 euro) installeren! 

Ga direct naar Ring Video Doorbell 3 op BOL.com.

Maestro, muziek!

Met de JBL Flip 5 (129 euro) bluetooth-luidspreker haal je de kenmerkende JBL sound in huis, verpakt in een stevig waterproof ontwerp. Zo kan je vader de hele dag tuinieren onder het genot van z’n favoriete artiest. Ga je voor een waterproof oplossing? Dan is de JBL Charge 4 (179 euro) ideaal. Deze bluetooth speaker heeft 20 uur afspeeltijd en de mogelijkheid om zijn telefoon op te laden. Mocht je vader van een kek kleurtje houden, dat kan: De JBL Charge 4 is verkrijgbaar in tien opvallende kleuren. Luister je liever niet naar zijn muziek… of gun je jouw vader ook even een momentje voor zichzelf? Dan je de JBL LIVE 300TWS geweldig. Met deze true wireless earphones kan je vader bellen, sporten, klussen, of gewoon zijn lievelingsmuziek luisteren. Zelfs de Google Assistent is bereikbaar. Makkelijker wordt het niet! Beschikbaar in blauw, zwart en wit.

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.


Meer suggesties voor jou: