logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Boek recensie: Vader op komst, Willem Bisseling

Nieuwbakken vaders zijn soms helemaal in paniek. Waar aankomende moeders vaak overstelpt worden met tips, verhalen en anekdotes van andere vrouwen, is dat bij mannen wat anders. Die krijgen tips om door te slapen en van het nachelijke luier-verschonen af te komen, maar daar houdt het mee op. Tijd voor verandering. Een goed voorbereid man telt immers voor twee. En dan is het boek Vader op komst een geweldig boek waarin je alles leest wat met het vader-schap te maken heeft. Met een nodige dosis humor en relativeringsvermogen.

Informatief

Wat je van Vader op komst kunt verwachten? Heel veel praktische informatie die iedere nieuwbakken vader kan gebruiken. Over kinderzitjes, luiers en luieruitslag, over voeding, zwangerschapsperikelen en de bevalling zelf. Dingen die je niet te horen krijgt van een verloskundige, dat kan ik je wel verzekeren. Al die informatie krijg je vanuit het perspectief van een man aangereikt. Met no-nonsense taal, eerlijke feiten en openhartige ontboezemingen die daar bij horen. Gewoon, alsof Willem Bisseling bij je aan tafel zit en je vrijelijk vertelt over zijn ervaringen met het vaderschap.

Vaderschapscursus

Daarmee is Vader op komst een van de leukste vaderschapscursussen die je op dit moment kunt zien en lezen. Het is een prettige start voor het vaderschap, een boek waar je absoluut veel uit kunt leren. Eindelijk is er ook aandacht voor de vaders, hoewel er natuurlijk al genoeg boeken zijn die genderneutraal voor ouders is geschreven, is dit een welkome aanvulling voor deze specifieke doelgroep. Een gat in de markt!


Recensie over Vader op komst

CooleSuggesties topper

Vader op komst is geweldig leuk en aantrekkelijk geschreven. Het is vlot, staat bol van de droge humor en natuurlijk ontzettend veel (praktische) kennis over de zwangerschap, bevalling en de eerste fasen van de opvoeding. Voor mannen een onmisbaar boek tijdens die nieuwe fase van hun leven, waarin je alle hulp kunt gebruiken. Dat bespaart je bovendien al die ‘goedbedoelde’ adviezen van vrienden, familie en alle vrouwen.

Score: 10


Ga direct naar Vader op komst op BOL.com.

Informatie

Vader op komst,
Illustrator: nvt
Uitgever: Boekerij, 256 pagina’s, paperback.
Vanaf: 18 jaar. ISBN: 9789022586709. Prijs: 17.99 euro.


Boeken koop je bij je plaatselijke boekhandel.
Online bestellen kan onder andere op:

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.