Vacu Vin maakt ultieme bewaardoosje Tommies Snoeptomaten

TommiesSnoepBoxDe TomTrom is de nieuwe, handige meeneemverpakking voor snoeptomaatjes. Met de TomTrom kan iedereen de kleine, lekkere tomaatjes eenvoudig en zonder beschadigingen meenemen.  Dit stimuleert gezond eten buitenshuis!

De TomTrom is een initiatief van Tommies en ontwikkeld in samenwerking met Vacu Vin. In de broodtrommel rollen de snoeptomaatjes rond en in de tas worden ze geplet. Met de TomTrom behoort dit tot de verleden tijd! Met een inhoud van 7 tomaatjes is de TomTrom ideaal voor kinderen om mee te nemen naar bijvoorbeeld school. Directeur van het Voedingscentrum, dhr. Felix Cohen, is enthousiast over deze nieuwe ontwikkeling:  ‘De verpakking met 7 snoeptomaatjes maakt het voor kinderen leuk om dagelijks een flinke portie groente te eten. De gezonde keuze wordt zo heel makkelijk. En dat is belangrijk, want kinderen in de groei hebben de voedingstoffen die in groente zitten, hard nodig.’ Het duurzame doosje kan meerdere keren gebruikt worden en is geschikt voor in de vaatwasser.

De consumptie van snacktomaten groeit de laatste jaren sterk. Enerzijds door de goede constante smaak die wij jaarrond leveren en anderzijds door het gemak van de verpakkingen zoals de shakebeker. Op deze manier willen we een nieuwe impuls geven aan het gemaksaspect vooral voor kinderen onderweg. De TomTrom wordt vanaf week 46 actiematig gratis verstrekt bij de emmertjes snoeptomaatjes van Tommies en Fred&Ed.

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.LAAT JE REACTIE ACHTER

 1. charlotte avatar
  charlotte

  kan ik deze bewaardoosjes ergens krijgen?

  1. y vos avatar
   y vos

   ik zou graag zo n trommeltje willen kopen, waar kan dit?

   1. frank avatar
    frank

    Ook (of: nog steeds) te koop bij Tommies zelf, per stuk of per 25 stuks. https://webshop.tommies.nl/tommies-tomtrom-97594374.html of zoek op https://webshop.tommies.nl/alle-producten/

Laat hieronder jouw reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.