logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Vacu Vin maakt ultieme bewaardoosje Tommies Snoeptomaten

TommiesSnoepBox

De TomTrom is de nieuwe, handige meeneemverpakking voor snoeptomaatjes. Met de TomTrom kan iedereen de kleine, lekkere tomaatjes eenvoudig en zonder beschadigingen meenemen.  Dit stimuleert gezond eten buitenshuis!

De TomTrom is een initiatief van Tommies en ontwikkeld in samenwerking met Vacu Vin. In de broodtrommel rollen de snoeptomaatjes rond en in de tas worden ze geplet. Met de TomTrom behoort dit tot de verleden tijd! Met een inhoud van 7 tomaatjes is de TomTrom ideaal voor kinderen om mee te nemen naar bijvoorbeeld school. Directeur van het Voedingscentrum, dhr. Felix Cohen, is enthousiast over deze nieuwe ontwikkeling:  ‘De verpakking met 7 snoeptomaatjes maakt het voor kinderen leuk om dagelijks een flinke portie groente te eten. De gezonde keuze wordt zo heel makkelijk. En dat is belangrijk, want kinderen in de groei hebben de voedingstoffen die in groente zitten, hard nodig.’ Het duurzame doosje kan meerdere keren gebruikt worden en is geschikt voor in de vaatwasser.

De consumptie van snacktomaten groeit de laatste jaren sterk. Enerzijds door de goede constante smaak die wij jaarrond leveren en anderzijds door het gemak van de verpakkingen zoals de shakebeker. Op deze manier willen we een nieuwe impuls geven aan het gemaksaspect vooral voor kinderen onderweg. De TomTrom wordt vanaf week 46 actiematig gratis verstrekt bij de emmertjes snoeptomaatjes van Tommies en Fred&Ed.

Op zoek naar coole items voor in de keuken?
Amazon.nl | BOL.com | Blokker | Mediamarkt

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.