logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

V-Tech Toet Toet Auto’s: de nieuwe Verstappen woont nog lekker thuis


Fantasieën en dromen over… je moet ze nooit te lang uitstellen. Dus wie de kans krijgt om zich in zijn prille jaren te ontwikkelen tot de wereldkampioen straks, verdient gewoon alle support van de wereld. Vraag het Max Verstappen, onze jonge held in het internationale racecircuit.  

Met het allernieuwste concept in de Toet Toet-serie draagt VTech graag een steentje bij in de ontwikkeling van talent. Het Toet Toet Auto’s – Super RC Racecircuit prikkelt de fantasie, maar stimuleert ook motorische- en taalvaardigheden. Behendigheid waar alle kleintjes iets aan hebben, ook al wordt het uiteindelijk niets in de topsport.


Ruud en Rick, de op afstand bestuurbare raceauto’s scheuren over het immense circuit en komen onderweg diverse stunts en obstakels tegen. En Magische Sensors, voor liedjes, melodietjes en gesproken woord. Geen enkele race is hetzelfde, iedere dag opnieuw levert deze baan ontdekkingen en ervaringen op. Rick RC Raceauto, de snelste van het stel, wordt meteen meegeleverd!


Advies verkoopprijs: VTech Toet Toet Auto’s – Super RC Racecircuit inclusief Rick RC Raceauto € 69,95, VTech Toet Toet Auto’s – Ruud RC Raceauto los € 19,95.

Speelgoed en spellen koop je bij:

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.