logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Upgrade je iPhone of iPad met een iTunes tegoed

iPads en iPhones zijn niet meer weg te denken in ons leven. Soms lijkt het er zelfs op dat je simpelweg geen computer meer nodig hebt, en alles vanaf je smartphone en tablet kunt doen. Je kunt immers in een handomdraai nieuwe apps en functies toevoegen aan je apparaat. Veel daarvan zijn gratis, maar voor sommige moet je toch echt betalen. Je kunt er voor kiezen om te betalen via de App Store, maar dan wordt er gevraagd om een creditcard. Heb je die niet, of wil je die gegevens niet standaard in je iPhone of iPad hebben staan, dan kun je er ook voor kiezen om een iTunes kaart te kopen.

Betere apps

Betaalde apps hebben een groot voordeel boven de gratis varianten: vaak bieden ze meer service op het gebied van een forum of een helpdesk, maar hopelijk heb je die nooit nodig. Wel bieden ze vaak meer functies dan de gratis varianten. Kijk dus eerst goed of je die betaalde functies nodig hebt of niet, of dat er een gratis alternatief is waar je goed mee uit de voeten kunt. Is dat niet zo, dan kun je aanspraak maken op het bedrag van je iTunes kaart. Die kun je met verschillende tegoeden kopen: van 10, 25, 50 of 100 euro. Dat bedrag blijft op jouw account staan zodra je het hebt verzilverd en zal nooit verlopen. Het kan dus kunstig zijn om een hoger bedrag te kopen, zeker als je daar een gratis extra percentage aan tegoed bij krijgt.

Must-have apps voor ondernemers

  • RouteReg. Als je regelmatig met de auto op pad gaat voor je bedrijf, is een rittenregistratie onmisbaar. Deze app maakt het je een stuk gemakkelijker. Prijs: 6,99 euro.
  • Invoice2Go: Facturen versturen en controleren of ze binnenkomen… het is zo veel werk, het neemt zo veel tijd in beslag! Met deze app wordt het een stuk eenvoudiger. De app zelf is gratis, je betaalt voor de diensten…. vanuit je iTunes tegoed!
  • TinyScanner+: een handige app waarmee je de camera van je iPhone of iPad gebruikt als scanner. Het document wordt netjes rechtgetrokken en alle elementen in het document worden als zodanig herkent. Ideaal voor het scannen van facturen, bonnetjes en meer. Prijs: 5,49 euro.
  • SmartOffice: Dit tekstverwerkingsprogramma kan MS Office-bestanden openen en bewerken. Bovendien stelt het je in staat om documenten om te zetten naar pdf’s, zodat je ze per mail kunt versturen. Daarnaast maak en bewerk je documenten, spreadsheets en presentaties! Prijs: 10,99 euro.

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.