logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Union Noir: oerdegelijk zwart fietsen


union noir stadsfietsEen van de bekendste uitspraken in de wereld van marketing is wellicht: ‘Je kunt ‘m in alle kleuren krijgen, zo lang het maar zwart is.” Die uitspraak is gedaan door Henri Ford, als verkoopargument voor de beroemde T-Ford. Maar je kunt ‘m weer horen, in de fietsenwinkel Voor de Union Noir! Die is namelijk zwarter dan zwart. Een tijdloos model, dat toch een uitgesproken karakter heeft. Van zwarte naaf tot zwarte spaken.

De Union Noir is niet alleen zwart, maar ook oerdegelijk. Een echte stadsfiets, zoals je van Union gewend bent. Union heeft zich de afgelopen twee jaar volledig gefocust op het maken van no-nonsense stadsfietsen die aansluiten op het straatbeeld in de stad. En daar hoort dit nieuwe model ook bij: de Union Noir.

De naam zegt het al: alles aan deze fiets is zwart. Black, blacker, blackest. Van zwarte naaf tot zwarte spaken. Dit geeft de fiets een stevig en eigen karakter. De Union Noir is opgebouwd zoals je van Union
gewend bent: city proof. Sterke banden met anti-lek bescherming en de mogelijkheid voor een extra kettingslot.

Verkrijgbaarheid en prijzen
De Union Noir is verkrijgbaar via de fietsspeciaalzaak. Voor een actueel overzicht van de verkooppunten zie https://www.union.nl/nl/dealers/.
Prijzen vanaf € 449,= voor drie versnellingen. Voor meer info kun je ook kijken op: www.union.nl/noir

Kinderkleding koop je online bij:
Kixx Online | kinderkleding.nl | Kidscotton | littlecool.com

Geschreven door Rianne

Rianne, moeder van twee pubers, part-time werkzaam als SEO-specialist bij een webdesignbureau en ontzettend actief op CooleSuggesties.nl! Ze houdt van gezellige dingen doen met het gezin, uitstapjes ondernemen, lezen, een goede latte en van films kijken.