logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Permanent in beeld met een unieke USB-stick

Reclame maken voor je bedrijf – ik denk dat iedere ondernemer er wel mee bezig is. Het is belangrijk om in beeld te blijven. Al eerder schreven we over het voordeel van een reclamevoorwerp dat ook praktisch nut heeft voor de ontvanger. Een bureaukalender of memoblok is natuurlijk praktisch, maar tegenwoordig loopt er niemand meer rond zonder een USB-stick op zak. Een USB-stick geeft je bovendien het voordeel dat je met veel multimedia je product kan presenteren en overhandigen aan je mogelijke opdrachtgever of zakenpartner. Daarnaast is het een echt bewaarproduct, iets dat de ontvanger goed kan gebruiken. Beknibbel dus niet op een paar centen en ga voor een mooie, grote opslagcapaciteit.

Je naam in beeld op een USB-stick

De meeste USB-sticks worden bedrukt met een logo. Dat wordt er op gespoten. Maar wat gebeurt er met zo’m stick? Die komt vaak aan een sleutelbos te hangen. Sleutels schaven en schuren langs de behuizing van de stick en het logo vervaagt langzaam maar zeker. Dat wil je natuurlijk niet hebben! Het is echter ook mogelijk om die metalen behuizing op een andere manier te voorzien van je logo of tekst. Je kunt USB sticks graveren bij reclameland.be. Haarscherp en loepzuiver wordt de tekst in het metaal van de bescherming gebrand, door de kleurige laklaag heen. Zo zal je logo nooit vervagen!

Kleurrijk en stoer

Zo’n gegraveerde USB-stick is natuurlijk een stoere gadget om te overhandigen. Er is wel iets waar je over moet nadenken. De gravering is namelijk maar in 1 kleur mogelijk: de kleur van het materiaal van je USB-stick. De wow-factor moet dus ook komen van de kleur stick. Gelukkig heb je daar genoeg keuze in: je kunt USB-sticks kiezen in alle kleuren uit de regenboog, waarbij de graveermachine netjes de laklaag weghaalt en zijn indruk achterlaat op het metaal van de beschermkap.

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.