logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Dvd of blu-ray van de road rage thriller Unhinged


Filmdistributeur The Searchers brachtt op 9 juli de spannende psychologische thriller Unhinged uit in de bioscoop. De film draait om “The Man” (Russel Crowe) die een vrouw achterna zit nadat zij een confrontatie hadden in het verkeer. Er volgt een angstaanjagend kat-en-muisspel… Op 30 november komt de film uit op dvd en blu-ray.

Unhinged

Wanneer Rachel, een alleenstaande moeder, wordt opgehouden in het drukke verkeer door een trage chauffeur voor haar, laat ze toeterend haar onvrede blijken. Niks ongewoons in Los Angeles, waar gefrustreerde bestuurders zich maar al te vaak af reageren op anderen in het verkeer en zeker wanneer het verkeer muurvast zit. Rachel kan alleen niet vermoeden dat de man (Russel Crowe) waar ze zich net aan ergerde een gevaarlijke psychopaat is die haar niet zomaar zal laten gaan.

Bekijk hieronder de trailer van Unhinged

Ga direct naar Unhinged op BOL.com.

Geschreven door Rianne

Rianne, moeder van twee pubers, part-time werkzaam als SEO-specialist bij een webdesignbureau en ontzettend actief op CooleSuggesties.nl! Ze houdt van gezellige dingen doen met het gezin, uitstapjes ondernemen, lezen, een goede latte en van films kijken.