logo-liggend-wit-donkerblauw

Alles over Undercover seizoen 3

Undercover seizoen 3 1

Netflix maakt bekend dat de eerste aflevering van het nieuwe seizoen van de succesvolle Vlaams-Nederlandse serie Undercover vanaf zondag 21 november op Netflix verschijnt. Het derde seizoen bestaat uit 8 afleveringen, waarvan elke zondag een nieuwe aflevering wordt toegevoegd. Met de komst van het Turkse echtpaar Serkan en Leyla Bulut worden de aartsrivalen undercoveragent Bob en Ferry Bouman gedwongen om hun rancune opzij te zetten en zichzelf daarmee te verzekeren van een nieuwe toekomst.

Naast Nazmiye en Murat maken Wouter Hendrickx, Sarah Janneh, Yannick van de Velde, Gökhan Girginol en Gökhan Kizilbuga hun opwachting in het derde seizoen van de serie. Undercover seizoen 3 is geproduceerd door productiehuis De Mensen.

streaming-banner-netflix

Bekijk de trailer van Undercover 3

Over Undercover seizoen 3 

Bob is wegens wangedrag ontslagen bij de politie en heeft een rechtszaak en een mogelijke gevangenisstraf boven zijn hoofd hangen. Ferry komt vrij, maar ziet dat zijn plek aan de top van de xtc-wereld is ingenomen door een sterkere en sluwere bende die geleid wordt door het Turkse echtpaar Serkan en Leyla Bulut (Murat Seven en Nazmiye Oral).

Wanneer een jonge undercoveragent wordt vermoord, beseft de politie dat er een mol in hun midden zit. Patrick Diericks (Jeroen Van der Ven) doet Bob een voorstel: hij kan zijn rechtszaak laten verdwijnen als Bob opnieuw undercover gaat en als burgerinfiltrant de verrader weet te ontmaskeren in de bende van Serkan.

Bob neemt deze levensgevaarlijke missie met tegenzin aan in een poging zijn leven opnieuw op de rails te krijgen en een toekomst met zijn nieuwe gezin veilig te stellen. Maar dan stuit hij op Ferry Bouman…

De cast & crew

De complete cast van Undercover seizoen 3 bestaat uit:

 • Tom Waes
 • Frank Lammers
 • Elise Schaap
 • Jeroen Van der Ven
 • Celest Henri Cornelis
 • Ruth Becquart
 • Wouter Hendrickx
 • Sarah Janneh
 • Yannick van de Velde
 • Nazmiye Oral
 • Murat Seven
 • Gökhan Girginol
 • Gökhan Kizilbuga
 • Selin van de Vondel
 • Mikael Yilmaz

Productie: De Mensen
Scenaristen: Piet Matthys, Pieter De Graeve, Thomas van der Ree, Tibbe van Hoof en Nico Moolenaar
Regisseur: Joël Vanhoebrouck
Exec. producer: Ivy Vanhaecke, Pieter Van Huyck

Undercover is een reeks van productiehuis De Mensen voor Eén, in samenwerking met Netflix, Proximus, het Brussels Hoofdstedelijk Gewest, Federation Entertainment, Les Gens, Gardner and Domm, Gallop, en de Tax Shelter maatregel van de federale overheid.

streaming-banner-netflix

De eerste reacties van Nederland op Undercover seizoen 3

Na wekenlange teasers en speculaties, vonden de kijkers van Undercover elkaar gisteren op Twitter – met hun ogen op het scherm en tweets in de aanslag. Uit een recente speciale editie van het Twitter Conversation Report en daarin onthulde inzichten blijkt dat de hedendaagse tv-kijkers en streamers op Twitter geobsedeerd zijn door tv en series. Zo’n zes tweets per seconde-geobsedeerd. Dus tegen de tijd dat de aftiteling van je favoriete tv-show loopt, zullen er ongeveer 19.800 nieuwe tweets over het kijken van films en series bij zijn gekomen. En daar heeft Undercover sinds gisteren ook een groot aandeel in. 

Zo reageert Twitter op het nieuwe seizoen van Undercover

En het is niet alleen passieve deelname als we het over tweeten over tv en series hebben; mensen op Twitter hebben veel te zeggen, reageren op tweets en nemen deel aan gesprekken. In feite was er tussen 2020 en 2021 een groei van 40% in reacties op tv-gerelateerde tweets. Zo was ook het gesprek over seizoen 3 lovend, vooral omdat Ferry weer zijn intrede heeft gemaakt. Zo zal hij waarschijnlijk drie keer meer te zien zijn in het nieuwe seizoen, waar fans erg gelukkig op reageerden:

En naast blije reacties op Ferry’s terugkomst, was deze eerste aflevering nu al beter dan heel seizoen 2:
https://twitter.com/Wijco/status/1462531072600723457?s=20
https://twitter.com/D_5713/status/1462521253529591810?s=20

Marcel ziet Ferry ook vooral als zijn andere karakter van de bekende supermarktketen:

En wat vond jij van de eerste afleveringen? Laat het ons weten!

Geschreven door Rianne

Rianne, moeder van twee pubers, part-time werkzaam als SEO-specialist bij een webdesignbureau en ontzettend actief op CooleSuggesties.nl! Ze houdt van gezellige dingen doen met het gezin, uitstapjes ondernemen, lezen, een goede latte en van films kijken.


LAAT JE REACTIE ACHTER

 1. Undercover avatar
  Undercover

  Wie was nou de mol? Heb ik iets gemist?

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.