logo-liggend-wit-donkerblauw

De ultieme paklijst voor een dagje strand


Het lijkt wel of we ieder jaar meer mooie dagen hebben waarbij we kunnen genieten van een heerlijke dag aan het strand. Hoewel het genieten is op het strand, kan het soms aanvoelen als een halve volksverhuizing. Je neemt stiekem namelijk best wel wat mee naar het strand. Je wil toch ook lekker kunnen zitten, snacken en genieten van de zonnestralen. Wij stelden de ultieme paklijst samen vol met items die jij niet mag vergeten tijdens een heerlijk dagje strand.

(Teen)slippers

Hoewel het natuurlijk heerlijk is om met je tenen in het zand te spelen. Kan dat zand soms stiekem behoorlijk warm worden. Wel zo prettig als je dan (teen)slippers aan kunt doen om je voeten enigszins te beschermen tegen het warme zand. Ben je op zoek naar matchende slippers voor de familie of vriendengroep? Laat dan slippers bedrukken! Hoef je ook niet bang te zijn dat je ze kwijtraakt, want ze vallen wel op.

Bikini of zwembroek

Je raadt het niet! Een bikini of zwembroek mag natuurlijk niet ontbreken tijdens een dagje strand. Zou je wat zijn, een hele autorit achter de rug en dan niet het water in kunnen omdat je geen bikini of zwembroek bij je hebt. Trek hem anders alvast aan voordat je thuis vertrekt. Kun je hem ook niet vergeten.

Handdoek & Strandlaken

Een strandlaken is heerlijk om op te liggen, en een handdoek mag niet ontbreken om je even af te drogen na een lekkere zwemsessie. Zorg dat je beide meeneemt want als je zeiknat op het strandlaken gaat liggen wordt het al snel een modder- en plak boel met al dat zand.

Koeltas met snacks

Natuurlijk wil je ook genieten van een lekker hapje & drankje tijdens een dagje strand. Pak een koeltas in met een lekker koud biertje of heerlijke snacks. Genieten! Zorg er wel even voor dat je je persoonlijke flessenopener niet vergeet. Anders kom je niet ver met je flesje bier.

Zonnebrand

Een beetje bakken op het strand en werken aan een lekker kleurtje is altijd goed. Alleen heb je liever niet dat je straks zo rood als een tomaat thuis komt. Zonnebrand is ontzettend belangrijk om je huid te beschermen tegen de zon. Vergeet deze dus niet! Een parasol is op hele warme dagen overigens ook geen overbodige luxe.

Vochtige doekjes

Je kent het vast wel, je hebt net zonnebrand opgesmeerd en je handen plakken en zitten al meteen vol met zand. Heerlijk zo’n dagje strand, maar dat zand dat overal blijft plakken is toch wel een minpunt. Neem vochtige doekjes mee zodat je je handen of andere items schoon kunt vegen. 

Een goed boek of oordopjes

De een vindt het heerlijk om mensen te kijken met een lekker muziekje in de oren. De ander duikt liever weg in een goed boek. Neem iets mee om jezelf te entertainen op het strand. Heerlijk even een momentje voor jezelf.

Strandstoel

Vind jij het niet zo fijn om de hele dag in het zand te liggen? Neem dan een lekkere strandstoel mee, zit vaak toch net even iets lekkerder.

Speelgoed voor de kids

Gaan er kinderen mee naar het strand? Zorg dan dat je wat te spelen bij je hebt. Een opblaasbaar item voor in het water, een bal. Of schepjes en andere benodigdheden voor het bouwen van een strandkasteel. Hou ze lekker bezig, zodat ze goed slapen ’s avonds.

Met deze items wordt jouw stranddag gegarandeerd een succes! 

Geschreven door Gastblogger

Dit artikel is niet door ons gecontroleerd op juistheid van informatie. Ook zijn we niet verantwoordelijk voor de websites waar dit artikel naar linkt.
Lees onze disclaimer voor meer informatie.


Meer suggesties voor jou:

LAAT JE REACTIE ACHTER


Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.