logo-liggend-wit-donkerblauw

Even op adem komen aan zee


Heb jij soms ook het gevoel alsof de muren op je afkomen? Waarbij je huis ineens alles voor je is, van werkplek tot plek om te relaxen, te eten… alles? Dan is het tijd om even goed uit te waaien – en dan het liefst echt goed uit te waaien. Waar kun je dat beter dan aan zee? Die weidse uitzichten, indrukwekkende golven en ons fijne strand, daar krijg je alleen maar energie van. Lopen tot in de late uurtjes, je verwonderend over de kleurenpracht van die ondergaande zon. Zo mooi kan Nederland ook zijn!

noordzee strand zee

Herfst aan zee

Natuurlijk denk je bij een typische herfstbestemming aan een bosrijke omgeving. Mooie verkleurende bladeren, dieren die zich klaarmaken voor de winter… al die bezigheden zorgen inderdaad voor een fijne omgeving. Maar toch is het anders ontspannen dan aan zee. In een bos moet je bijvoorbeeld goed uitkijken waar je loopt en ga je automatisch speuren naar kleine details. Een zee is overweldigend en open. Je hoort de golven, voelt de wind spelen met je jas en je haren. Duwen en trekken, speels stoeiend of je vooruit duwend naar je volgende bestemming. Niet hoeven uitkijken of je struikelt over takken op het pad of gladde paadjes vol natte bladeren. Heerlijk! Herfst aan zee betekend een rustig strand, waarin je fijne wandelingen kunt maken, stevig kunt fietsen lángs het strand of wellicht een ritje maken op een paard of quad. Kitesurfen en watersporten zijn natuurlijk ook goed mogelijk, mocht je daar interesse in hebben. In de herfst kennen we genoeg mooie en zonnige dagen, maar ook dagen met een flinke wind zijn aangenaam aan zee.

Baden in luxe

Wil je nog meer rust en ontspanning? Omring je dan met luxe in een hotel aan zee. Een fijne omgeving doet wonderen, maar het voelt ook goed als mensen voor je klaarstaan en je helpen waar nodig. Tips voor leuke activiteiten, een goed verzorgd ontbijt en een goede kop koffie in de middag. Even ontspannen in de spa en je laten verwennen met geuren die je niet voor mogelijk had gehouden, om vervolgens (waarom ook niet) ’s middag even weg te dommelen met een middagdutje in een weldadig comfortabel bed.

Geschreven door Gastblogger

Dit artikel is niet door ons gecontroleerd op juistheid van informatie. Ook zijn we niet verantwoordelijk voor de websites waar dit artikel naar linkt.
Lees onze disclaimer voor meer informatie.


LAAT JE REACTIE ACHTER

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.