logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Uittip: Regel met gemak een groepsuitje

Uitjes organiseren voor een flinke groep zijn altijd een drama. Ik heb een paar keer mee mogen organiseren (nou ja… mogen… op een gegeven moment ben je aan de beurt, je kent het wel) en dan blijft het echt een drama om een origineel en onderhoudend uitje op poten te zetten. Je kunt het natuurlijk niemand helemaal naar de zin maken, maar het schort vaak in de organisatie op zich van zo’n uitje. Ga je alles zelf regelen, dan heb je handen te kort. Dan is het toch makkelijker om een ervaren partij in de arm te nemen voor bijvoorbeeld een puzzeltocht voor volwassenen of een speciale groepsrondrit door Amsterdam. Maar er is meer!

Trendsetter

Zo’n grote organisatie gaat natuurlijk met zijn tijd mee, en wat is er tegenwoordig hotter dan hot? Juist: Escape Rooms! Maar om een kleine ruimte in te richten voor een groep, zoals een bedrijfsuitje of een vrijgezellenfeest? Dat is bijzonder lastig in de plannen. Dan heb je heel veel kamers nodig, of een heel grote ruimte… nee, dat kan altijd flexibeler. En waarom ook niet, als Amsterdam je achtertuin is? Met de teambuilding Escape Room door Amsterdam ontsnap je niet uit een ruimte in Amsterdam, maar ontsnap je aan de gevaren van de stad zelf. In twee uur tijd moet je alle codes proberen op te lossen. En dat lukt alleen als je goed samenwerkt met jouw team van maximaal 5 personen. Daarbij wordt je begeleid door een spelleider, die contact houdt via Whatsapp.

Voor ieder wat

Als je kijkt op de site van Amsterdamtour.nl, vind je een grote varieteit aan activiteiten. Er is echt voor ieder wat wils, of je nu heel avontuurlijk wil, bourgondisch of juist als een echte teambuilding. Zowel voor overdag als ’s avonds zijn er verschillende activiteiten te boeken. Naast activiteiten voor bedrijfsuitjes kun je ook bij ze terecht voor vrijgezellenfeesten – altijd prettig voor een zorgeloze en onvergetelijke ervaring.

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.