logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Uitnodiging: Kabouter Plop feest

uitnodiging-kabouter-plop

Plopperdeplopperdeplop! Ga jij een feestje geven? Wat gezellig! Als je verder leest staan er misschien nog wat tips voor je!

Uitnodiging 1
Een paddestoel als uitnodiging!
Print of schrijf op een wit papier de uitnodiging. Plak deze rond een wc-rolletje. Meet van tevoren de omtrek en hoogte van het wc-rolletje zodat je tekst past.  Nu nog het dak: knip van stevig rood papier een cirkel (ongeveer 13 cm doornsnede) en knip hem tot het midden in. Schuif de delen wat over elkaar en lijm vast. Het dakje beplakken met witte stippen (met de perforator maken) en met plakband aan het wc-rolletje vast maken.

Uitnodiging 2
Een plopmuts met échte belletjes!
Maak een plop-muts van rood karton. Knip een hartje van groen papier en plak die midden op de muts. Schrijf in het hartje de leeftijd van je kind. Rijg aan de punten van de muts een belletje (hobbywinkel). Op de achterkant komt de uitnodiging.

Voorbeeld van een tekst
Hallokidoki (naam),

Ik zal eens iets zeggen, hè! Binnenkort wordt ik (leeftijd) jaar. Dat wil ik graag met jou vieren! Dus zet je beste plop-muts maar vast op, want ik geef een Plop-feestje! Het is op (dag en datum). Zorg dat je er om (begintijd) bent want dan gaan de stoelen en de tafels aan de kant. Leuke muziek wordt dan opgezet. En niet veel later begint de pret. Als we onze buikjes daarna helemaal volgegeten hebben brengen we je weer terug naar je eigen paddenstoel.

Als je niet bij mijn feestje kunt zijn, graag even laten weten.

Plop-groetjes van (naam jarige)
(adres en telefoonnummer)

Geschreven door Rianne

Rianne, moeder van twee pubers, part-time werkzaam als SEO-specialist bij een webdesignbureau en ontzettend actief op CooleSuggesties.nl! Ze houdt van gezellige dingen doen met het gezin, uitstapjes ondernemen, lezen, een goede latte en van films kijken.