logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Uitnodiging Junglefeest

uitnodiging-jungle-195x200

Op avontuur in de Jungle! Oog in oog met apen, leeuwen, beren en wie weet zelfs een slang. Voor dat junglefeest moet een leuke uitnodiging verstuurd worden!

Uitnodiging 1
Slingeren in de palmbomen!

Maak van stevig papier een verticale kaart (A5 dubbelvouwen). Knip van gekleurd papier een palmboom: bruin voor de stam en groen voor de bladeren. Je maakt de kaart nog leuker door er wat dierenstickers op te plakken. Zet op de binnenkant van de kaart de uitnodigingstekst.

Uitnodiging 2
Een giraffen-uitnodiging is heel simpel te maken!
Neem een geel vierkant papier en knip het in twee gelijke rechthoeken. Vouw de rechthoek in de lengte dubbel zodat je de lange nek van een giraf krijgt. Maak bruine vlekken op de voorkant van de kaart en schrijf er ‘uitnodiging’ of ‘feestje’ op. Op de binnenkant van de kaart schrijf je de uitnodiging. Maak gebruik van de hele binnenkant, dus links en rechts!

Uitnodiging 3
Op safari door Afrika!
Bij wat oudere kinderen kan je een uitnodiging maken van de contouren van Afrika. Op de voorkant zet je ‘Ga je mee op safari?’. De rest versier je met stickers van Jungle dieren.  Aan de achterzijde is plek voor de uitnodigingstekst.

Voorbeeld van een tekst uitnodiging junglefeest
Hoi (naam),

Op (dag en datum) gaan we op safari, want ik geef een jungle-feest! Ik word dan (leeftijd) jaar. Kom je dat samen met mij en alle jungle-dieren vieren? Heb je een knuffel uit de jungle? Neem die dan mee! De safaritocht begint om (begintijd). Na de alle avonturen krijg je nog een echt jungle-maal. Om (eindtijd) verlaten we de jungle weer en brengen we je veilig thuis.

Als je niet mee kan op safari, laat het even weten.

Groetjes (naam jarige)
(adres en telefoonnummer)

Geschreven door Rianne

Rianne, moeder van twee pubers, part-time werkzaam als SEO-specialist bij een webdesignbureau en ontzettend actief op CooleSuggesties.nl! Ze houdt van gezellige dingen doen met het gezin, uitstapjes ondernemen, lezen, een goede latte en van films kijken.