logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Uitnodiging: Heksenfeestje

uitnodiging heksenhoed

Wil je een heksenfeestje geven? Buiten alle versieringen, spelletjes en activiteiten hoort een uitnodiging in stijl er ook bij. Tips nodig? Lees dan snel verder!

Uitnodiging 1
Een echte heksenhoed!
Knip de vorm van een heksenhoed uit stevig papier. Je kunt je de voorkant beplakken met sterren, glitters etc. Ook kun je de voorzijde van de hoed helemaal beplakken met glitterpapier. Een mooi lint om de hoed plakken maakt het echt af. De uitnodiging schrijf je (met een lichte gelpen) op de achterkant.

Uitnodiging 2
Luchtpost! Een echte heks bezorgt haar post met de bezem!
Zoek een stevig stokje dat als mini-bezemsteel kan dienen. Bind hier met touw wat stro aan vast. De uitnodiging rol je op en maak je met een stukje touw of elastiekje vast aan de bezemsteel.

Voorbeeld van een tekst 1
Hoi (naam),

Hocus pocus pilatus pas…. ik zou willen dat je op mijn heksenfeestje was!
Ik word namelijk (leeftijd) jaar. Kom je ook? Het is op (dag en datum) en begint om (begintijd). Tijdens het feestje brouwen we ook nog wat lekkers om onze buiken te vullen. Om (eindtijd) is het feestje weer afgelopen en wordt je op de bezemsteel naar huis gebracht.

Groetjes,
(naam jarige)

Voorbeeld van een tekst 2
Knibbel, Knabbel, Knuisje: wie komt er naar mijn huisje?

Ik hoop dat jij dat bent (naam). Want deze uitnodiging is voor heksen en tovenaars! Om (begintijd) komen we bij elkaar. Na het eten zul je alles van toveren weten. Je wordt rond (eindtijd) door de opperheks weer naar huis getoverd.

Groetjes van heksje/tovernaar (naam jarige)

Speelgoed en spellen koop je bij:

Geschreven door Rianne

Rianne, moeder van twee pubers, part-time werkzaam als SEO-specialist bij een webdesignbureau en ontzettend actief op CooleSuggesties.nl! Ze houdt van gezellige dingen doen met het gezin, uitstapjes ondernemen, lezen, een goede latte en van films kijken.