logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Nieuwe uitbreidingssets van The Sims 4


Sul Sul! De komende tijd komen er een paar coole uitbreidingen op De Sims 4 uitgebracht voor PC/MAC via Origin™, Steam, PlayStation 4 en Xbox One. Laten we ze eens bekijken!

Ga direct naar The Sims 4 en alle uitbreidingen op BOL.com.

Interieurdesigner

In De Sims 4 Interieurdesigner kunnen spelers die gek zijn op design hun creativiteit de vrije loop laten en de ruimtes van klanten van ‘gewoontjes’ in ‘geweldig!’ veranderen met de ultieme makeover.

Met de gloednieuwe carrière ‘interieurontwerper’ kunnen Sims de makeoverdromen van hun klanten realiseren. Voor een succesvolle makeover moeten spelers hun verbeeldingskracht gebruiken om het volledige potentieel van een ruimte tot leven te brengen en deze volledig te herontwerpen op basis van de behoeften, het budget en de voorkeuren van hun klanten om een goede recensie te krijgen! 

De nieuwste Game Pack introduceert een reeks nieuwe en flexibele meubels die spelers helpen hun magische touch toe te passen op de makeovers. Van combinatiebanken en modulaire schappen tot ingebouwde fornuizen en ovens. Simmers kunnen de nieuw ingerichte ruimten op grootse wijze onthullen om te kijken hoe hun klanten reageren en voor- en na-vergelijkingen creëren om de ongelooflijke transformaties te laten zien.

De Sims 4 Interieurdesigner is nu verkrijgbaar voor € 19,99. 

Games koop je online bij:

Binnenplaats Oase Kit

Fleur deze zomer op met natuurlijk zonlicht en verwelkom een verfrissend briesje met De Sims 4 Binnenplaats Oase Kit . Samengesteld door Simmers die een serene en stijlvolle oase in het midden van hun huis willen ontwerpen, maakt De Sims 4 Binnenplaats Oase Kit gebruik van kleurrijke en harmonieuze stukken, geïnspireerd op de riads van Marokko.

Binnenplaats Oase biedt spelers nog meer manieren om uitdrukking te geven aan hun creativiteit en weelderige ruimten te ontwerpen met traditionele filigraanontwerpen, levendige kleuren en intrinsieke tegelpatronen. Bouw een dromerige binnenplaats voor Sims om in te loungen met kleurrijke fonteinen, prachtig meubilair, stoffen en tropische planten. Simmers kunnen ook elegante zuilen, majestueuze bogen en prachtige houten latwerkramen in hun huizen integreren.

De Sims 4 Landelijk Leven

In De Sims 4 Landelijk Leven kunnen Sims zich aansluiten bij een hechte gemeenschap in het pittoreske dorpje Henford-on-Bagley. Sims kunnen het platteland en alles wat het te bieden heeft verkennen, meer te weten komen over de geschiedenis van het dorpje, genieten van een picknick, op avontuur gaan in het bos en zich op de nieuwe borduurhobby storten. Sims kunnen na een lange dag ook naar Het Witte Paard gaan om een sapje te drinken met de locals.

Leven van het land is makkelijker dan ooit, want Sims kunnen hun eigen groente en fruit telen, in het wild naar ingrediënten zoeken en de plaatselijke dorpsmarkt bezoeken voor kakelverse producten. Sims kunnen ook dieren in hun eigen tuin grootbrengen om verse melk van koeien, eieren van kippen en wol van lama’s te verkrijgen. Ze kunnen daarnaast het vertrouwen van de wilde konijnen en vogels winnen voor incidentele cadeaus en hulp in de tuin. Kijk alleen uit voor de ondeugende vossen, want die pikken graag eieren! En als Sims echt een naam voor zichzelf willen maken, is de Finchwick Braderie de perfecte plek voor het aanprijzen van enorme gewassen en prijswinnende koeien of kippen.

De De Sims 4 Landelijk Leven Expansion Pack is vanaf 22 juli verkrijgbaar voor € 39,99.

Games koop je online bij:

Industriële loft kit

Met de Industriële Loft Kit, geïnspireerd op de omgebouwde loodsen van Brooklyn in New York, heb jij de keuze uit talloze stijlvolle en moderne meubels waarmee je een ongekend gerenoveerd bouwontwerp kunt maken. Simmers kunnen hun creativiteit de vrije loop laten en ruimtes creëren die een gevoel van historische moderniteit weerspiegelen met oversized ramen en zichtbaar hang- en sluitwerk.

De Industriële Loft Kit biedt spelers tal van manieren om het karakter van hun Sims te verwerken en elementen te laten zien met zichtbare leidingen, metalen ventilatiekanalen, trendy houten en stalen frames en verlichtingselementen die kamers een gezellige, warme sfeer geven. Spelers kunnen de schoonheid van ruwe materialen en onvoltooide details nog meer benadrukken met dubbele deuren die hun nieuwe woningen vullen met natuurlijk licht.

Om de onthulling van de Industriële Loft Kit te vieren, is er ook een gratis game-update voor De Sims 4 beschikbaar met daarin een origineel kunstwerk van kunstenares Ohni Lisle uit Brooklyn. Ohni is een moderne kunstenares die gebruik maakt van een mix van materialen om kleurrijke, expressieve meesterwerken te creëren, geïnspireerd op de natuur, kunst en de menselijke vorm. Ohni werkt regelmatig samen met LGBTQ+-organisaties om gelijkheid en inclusiviteit via haar kunst te bevorderen, en haar samenwerking met De Sims is meer dan logisch dankzij hun gedeelde waarden op het gebied van zelfexpressie en speelse creativiteit.

Merchandise koop je bij:

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.