logo-liggend-wit-donkerblauw

Uber Eats Groepsbestelling, ieder zijn perfecte bestelling

Nu de versoepelingen ingetreden zijn kunnen we weer met veel collega’s op kantoor werken en ‘s avonds de hele vriendengroep uitnodigen om gezellig samen te dineren. Met de nieuwe functies van Uber Eats Groepsbestelling kunnen gezelschappen vanaf vandaag gemakkelijk hun gezamenlijke bestelling doorgeven. De hoofdbesteller kan hiervoor reminders sturen aan de groepsleden zodat ze op tijd hun bestelling doorgeven en vervolgens met één druk op de knop de rekening splitten. Zo kan iedereen zijn perfecte bestelling ontvangen, zonder dat je na afloop om je voorgeschoten geld moet vragen!

Uber Eats introduceert drie nieuwe functies in de Groepsbestelling, een feature in de app die het plaatsen en afhandelen van een grote bestelling voor meerdere personen vergemakkelijkt. Het is de eerste keer dat een app waarmee je maaltijd bestelt en bezorgd krijgt het splitten van een rekening onder meerdere gebruikers faciliteert.

Dit zijn de drie nieuwe functies binnen de optie Groepsbestelling:

  1. Apart bestellen en rekening splitten: Het is een herkenbare situatie voor velen: eerst van iedereen de gewenste gerechten verzamelen om vervolgens achteraf je geld terug te moeten vragen voor een deel van de groepsbestelling. Vanaf vandaag is het mogelijk om een groep aan te maken en je vrienden toe te staan bij hetzelfde restaurant te bestellen wat ze willen en te betalen. Ook kun je als hoofdbesteller voor de groepsleden betalen en eventueel aangeven hoeveel euro zij bij het restaurant mogen besteden. Het werkt heel simpel:
    1. Voeg de mede-bestellers toe aan de groep en laat ze hun bestelling toevoegen aan de groepsbestelling.
    2. Zodra iedereen zijn bestelling heeft doorgegeven kan de hoofdbesteller afrekenen. De maaltijden komen vervolgens op hetzelfde moment aan, waarna de groep samen kan genieten.
  2. Deadlines: Zodra de groepsbestelling aangemaakt is, kan een uiterst moment voor het doorgeven van de bestelling ingesteld worden. Geef bijvoorbeeld aan dat groepsleden voor 11:30 uur hun bestelling moeten doorgeven om op tijd te kunnen lunchen. Deadlines kunnen tot zeven dagen van tevoren worden ingesteld, zodat iedereen genoeg tijd heeft om een bestelling te plaatsen.
  3. Automatische herinneringen: Vanaf nu hoef je geen reminders meer te WhatsAppen om mensen te vragen hun bestelling te plaatsen. De Uber Eats app herinnert groepsleden eraan om op tijd een bestelling door te geven.

De nieuwe Groepsbestelling-functies van de Uber Eats app maken het plaatsen en afhandelen van een grote groepsbestelling makkelijk. Voorschieten is verleden tijd en je weet op tijd wat je mede-bestellers willen, zonder ze hieraan te hoeven herinneren. Of je nu lunch bestelt voor je collega’s of thuis een Taco Tuesday organiseert met je vrienden, de nieuwe Groepsbestelling-functies van Uber zijn er om het samen genieten van een maaltijd te vereenvoudigen.

Probeer de nieuwe groepsbestelfuncties op ubereats.com of in de Uber Eats app.

Geschreven door Rianne

Rianne, moeder van twee pubers, part-time werkzaam als SEO-specialist bij een webdesignbureau en ontzettend actief op CooleSuggesties.nl! Ze houdt van gezellige dingen doen met het gezin, uitstapjes ondernemen, lezen, een goede latte en van films kijken.


Meer suggesties voor jou:

LAAT JE REACTIE ACHTER


Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.