logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Speelgoed recensie: Tweet beats, Identity Games

Muziek maken is leuk, maar nog helemaal niet zo makkelijk. Je moet noten leren lezen, jezelf bekwamen in het hanteren van een instrument… en dan moet je ook nog maar eens genoeg talent hebben om een leuke melodie ten gehore te brengen! Dat kan makkelijker – en leuker. Je kunt namelijk ook experts inschakelen die de muziek voor je maken. In het geval van Tweet Beats zijn dat vier vogeltjes, die samen een geweldige hit voor je spelen. 

Eigen stijlen 

Het coole van Tweet Beats is wel dat ieder vogeltje zijn eigen stijl heeft. Zijn eigen karakter, die je natuurlijk al meteen ziet als je naar het ronde beestje kijkt. En die stijl komt natuurlijk ook terug in de manier waarop het speelt. Gelukkig kunnen de vogeltjes van Tweet Beats heel goed samenwerken, waardoor ze als een geheel aan de slag gaan om een lied te zingen. 

Verschillende partijen 

De Tweet Beats vogels hebben wel echt hun podium nodig om muziek op te maken. De plastic boom heeft vier platformen, ieder in een eigen kleur. Zet een vogeltje daar op en het begint meteen muziek te maken. Zoals je snel zult merken heeft ieder platform een andere functie. Het onderste platform is de drum-afdeling. Daarna komt de bas, gevolgd door de melodie en de zangpartij. Alle vogels kunnen op ieder platform gezet worden en beginnen dan meteen hun beste lied te zingen. Zo kun je met de vier meegeleverde vogeltjes al zo’n 120 verschillende melodieën maken, zodra er meer vogels tevoorschijn komen wordt het aantal liedjes dat je kunt samenstellen alleen nog maar groter. 

Ga direct naar Tweet Beats op BOL.com.

Recensie over Tweet Beats

Tweet Beats is een heel leuke ontdekkingstocht door muziekstijlen en muziekvormen. De vier vogeltjes maken echt een unieke sound, laten zich goed combineren en zien er bovendien ook nog eens erg leuk uit.

Score: 7


Informatie

Tweet Beats, Identity Games
Meer weten?
Prijs: 39.95 euro.

Speelgoed en spellen koop je bij:

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.