logo-liggend-wit-donkerblauw

Streaming: The Witcher keert terug voor een tweede seizoen

The Witcher S2

Netflix lanceerde onlangs een teaser van het tweede seizoen van The Witcher met Henry Cavill’s Geralt van Rivia en Freya Allan’s Princess Cirilla van Cintr. Ook kondigt Netflix de releasedatum aan van het langverwachte vervolg: The Witcher seizoen 2 is vanaf 17 december 2021 te zien.

Over The Witcher

The Witcher, gebaseerd op de gelijknamige succesvolle fantasy boeken, is een episch verhaal over familie en het lot. The Witcher gaat over de verbondenheid en de bestemming van drie individuen in de uitgestrekte wereld van Het Continent, waar mensen, elfen, heksen, kabouters en monsters strijden om te overleven en waar goed en kwaad niet gemakkelijk van elkaar te onderscheiden zijn.

Bekijk de teaser trailer van seizoen 2

The Witcher seizoen 2

In het tweede seizoen van The Witcher is Geralt of Rivia ervan overtuigd dat Yennefer om het leven is gekomen tijdens de ‘Battle of Sodden’. Hij brengt prinses Cirilla vervolgens naar de veiligste plek die hij kent: zijn ouderlijk huis Kaer Morhen. Terwijl de koningen, elfen, mensen en demonen van de verschillende continenten strijden voor heerschappij, moet Geralt prinses Cirilla tegen nog iets veel gevaarlijkers beschermen: de mysterieuze kracht die in haar schuilt.

streaming-banner-netflix

Cast

Deze nieuwe namen voegen zich toe aan de cast:

  • Adjoa Andoh (Bridgerton, Silent Witness) als Nenneke
  • Cassie Clare (Brave New World, The Bisexual, The Irregulars) als Phillippa Eilhart
  • Liz Carr (Silent Witness, Devs) als Fenn
  • Graham McTavish (Outlander, The Hobbit) als Dijkstra
  • Kevin Doyle (Downton Abbey, Happy Valley) als Ba’lian
  • Simon Callow (A Room with A View, Four Weddings and a Funeral) als Codringher
  • Chris Fulton (Bridgerton, Outlaw King) als Rience
The Witcher nieuwe cast 1
Van links naar rechts: Adjoa Andoh, Cassie Clare, Liz Carr
The Witcher nieuwe cast 2
Van links naar rechts: Graham McTavish, Kevin Doyle (credit: Wolf Marloh), Simon Callow, Chris Fulton

Bestaande en al eerder bekend gemaakte cast

In het het tweede seizoen zien we de volgende bekende gezichten terug: Henry Cavill, Anya Chalotra, Freya Allan, Joey Batey, MyAnna Buring, Tom Canton, Lilly Cooper, Jeremy Crawford, Eamon Farren, Mahesh Jadu, Terence Maynard, Lars Mikkelsen, Mimî M Khayisa, Royce Pierreson, Wilson Mbomio, Anna Shaffer en Therica Wilson-Read.

Nieuwe aanvullende cast die al eerder is aangekondigd: Yasen Atour als Coen, Agnes Born als Vereena, Paul Bullion als Lambert, Basil Eidenbenz als Eskel, Aisha Fabienne Ross als Lydia, Kristofer Hivju als Nivellen, Mecia Simson als Francesca en Kim Bodnia als Vesemir.

Achter de schermen van The Witcher 2

Bekijk hieronder een bijzondere video van The Witcher. In deze short krijg je namelijk een uniek kijkje achter de schermen, op het moment dat de laatste opnames zijn voltooid. Je ziet een uitgelaten cast en crew, samen met showrunner Lauren Schmidt Hissrich. De weg naar het einde van de opnames is bijna net zo episch geweest als de serie zelf: 158 dagen sinds de start van de productie, verspreid over 15 locaties in het Verenigd Koninkrijk, met 89 castleden, maar liefst 1.200 crewleden en een heleboel nieuwe monsters. Het tweede seizoen klinkt veelbelovend. De opnames zitten erop en fans van de Netflix Original The Witcher, gebaseerd op de gelijknamige succesvolle fantasy boeken, kunnen beginnen met aftellen.

streaming-banner-netflix

En bekijk tot slot de eerste echte trailer van The Witcher, seizoen 2:

https://www.youtube.com/watch?v=CbBgk6kr7k8
streaming-banner-netflix

Geschreven door Rianne

Rianne, moeder van twee pubers, part-time werkzaam als SEO-specialist bij een webdesignbureau en ontzettend actief op CooleSuggesties.nl! Ze houdt van gezellige dingen doen met het gezin, uitstapjes ondernemen, lezen, een goede latte en van films kijken.