logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Bekijk vanaf vandaag het tweede prehistorisch briljante seizoen van The Croods


croods family

Voor alle Croods-fans onder jullie goed nieuws! Vanaf vandaag zijn Eep, Thunk, Grug, Ugga, Sandy en Gran terug in een spiksplinternieuw seizoen van De Croods!

Volg de prehistorische familie in het tweede seizoen van deze sitcom waarin zij wederom voor vele ‘eerste keren’ komen te staan. Eep voegt zich bij het Scream-Leading team, traint met de eerste Death Guard squat en opent de eerste dansclub. Grug gaat de grootste uitdaging tot nu toe aan (wiskunde) en neemt de familie voor het eerst mee op vakantie. Thunk geeft zijn eerste comedyshow en wordt ‘slateboarder’ (say what?).

In hun hilarische  avonturen sluiten ze hechte vriendschappen en ontmoeten ze bijzondere wezens. Zo ontmoeten De Croods de familie De Broods en worden ze aangevallen door een Tyrannoconda…Wil je weten hoe dat afloopt? Ontdek het allemaal in 13 nieuwe afleveringen van 22 minuten, exclusief te zien op Netflix vanaf vrijdag 25 augustus.

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.