logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

TV-première: OK K.O.: Jij wordt een held op Cartoon Network

OK K.O.Maak je klaar voor superheld K.O. in de gloednieuwe serie op Cartoon Network. In de wereld van ‘OK K.O.! Jij Wordt Een Held’ is werkelijk iederéén een superheld! Superkrachten en enorme gevechten behoren tot de orde van de dag en zijn volstrekt normaal. Maar zelfs in zo’n actierijke wereld moeten superhelden ook gewone dingen doen, zoals naar de supermarkt gaan. Deze serie gaat over zo’n held…K.O.! Lukt het hem om de beste held aller tijden te worden? 

K.O. is de nieuwste medewerker bij het fantastische winkelcentrum voor helden met superkrachten: Lakewood Plaza Turbo. Hij werkt bij Gar’s Bodega, waar helden winkelen en schurken tegen de grond gaan. Samen met zijn twee collega’s, de altijd coole Enid en de onwetende macho Radicles, is K.O. vastberaden om de beste held aller tijden te worden! Maar hij moet nog veel leren…

Mis de première niet en kijk vanaf 6 november iedere doordeweekse dag om 16:25 uur naarOK K.O.! Jij Wordt Een Held, alleen op Cartoon Network.

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.