logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

In de wolken met de Turtle Beach VelocityOne Flightdeck voor Windows PC


Turtle Beach Corporation komt met een spannende toevoeging aan het VelocityOne flight sim assortiment: de Turtle Beach VelocityOne Flightdeck. Deze nieuwe premium combat HOTAS (Hands-On Throttle And Stick) vluchtsimulatiecontroller is speciaal ontworpen voor Windows 10 & 11 PCs en heeft als doel de luchtruimte te domineren in zowel vlucht- als ruimtegevechtsgames.

VelocityOne Flightdeck

Het ontwerp van de VelocityOne Flightdeck is geïnspireerd op high-tech straaljagers en ruimteschepen, wat resulteert in een ongeëvenaarde HOTAS-ervaring. Deze controller is geschikt voor alle belangrijke vluchtsimulatiegames op Windows-pc’s en biedt uitgebreide besturingsmogelijkheden, waaronder 15 assen en 139 programmeerbare functies. Het Flight Touch Display en het OLED Heads-Up Display stellen gebruikers in staat om alles naar hun eigen voorkeuren aan te passen. Bovendien biedt de Flight Hangar-app voor Windows-pc’s van de VelocityOne Flightdeck extra aanpassingsmogelijkheden, waaronder controle over RGB-verlichtingszones.

Populariteit van de accessoires

“Net als onze eerdere VelocityOne accessoires levert VelocityOne Flightdeck een ongeëvenaarde moderne vlucht-simulatie ervaring, en biedt dit product gevechtspiloten een overvloed aan aanpassingsmogelijkheden waarmee ze helemaal in controle blijven, of ze nu verwikkeld zijn in een verhit luchtgevecht of de verste uithoeken van het heelal verkennen,” zegt Cris Keirn, Interim CEO & SVP van Global Sales, Turtle Beach Corporation. “De VelocityOne-accessoires van Turtle Beach zijn al extreem populair bij flight sim fans, en we zijn verheugd om deze productfamilie verder uit te breiden met nieuwe en innovatieve producten zoals het Flightdeck.”

Bekijk het filmpje over de Turtle Beach VelocityOne

Vanaf 13 februari 2024 is de VelocityOne Flightdeck verkrijgbaar.

Op zoek naar coole gadgets?

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.