Tuinnieuws: Gardena Waterkliksysteem vernieuwd


gardena kliksysteemHet bekende Original GARDENA System voor water in de tuin bestaat al meer dan 45 jaar. Met één klik koppel je kraan, tuinslang, sproeier of spuitpistool aan elkaar. Dit jaar introduceert GARDENA de nieuwe generatie van dit lekvrije waterkliksysteem dat nu ook vorstbestendig is.

Licht en donker
Er zijn twee typen koppelingen: een lichte en een donkere. De lichte koppeling is voor aan de kraan, de donkere (met waterstop) voor aan het einde van de slang. Je weet direct wat aan elkaar geklikt kan worden dankzij het ‘light to light’ en ‘dark to dark’ principe. De besproeiingsgereedschappen hebben namelijk een donker koppelstuk, dus die bevestig je aan het einde van de slang (ook donker). De waterstop in het donkere koppelstuk zorgt er voor dat je bij het omwisselen van het besproeiingsgereedschap niet eerst naar de kraan hoeft te lopen om ‘m dicht te draaien.

Vorstbestendig
Behalve de vernieuwde koppelingen presenteert GARDENA ook nieuwe Classic tuinspuiten, broezen en verlengde broezen met als unieke eigenschap: vorstbestendig! Ze zijn bovendien voorzien van een softgrip waardoor ze zelfs met natte handen of tuinhandschoenen een goede houvast hebben. De waterdoorvoer, sproeierstand en vergrendelknop stel je eenvoudig met één hand in.

Broes control
De nieuwe, multifunctionele broes telt drie sproeipatronen: broesstraal, perlatorstraal en een 9-punts harde straal. Daarmee geef je bloeiende planten, struiken en planten in potten en bakken op de goede manier water zonder delicate bloemen of blad te beschadigen. Goed om te weten: de GARDENA broezen zijn makkelijk schoon te maken. Het vuilfilter is uitneembaar en kalk of vuil veeg je met één beweging uit de sproeimondjes.

Kijk voor meer informatie op www.gardena.nl

[Planten_Shop]

Geschreven door Rianne

Rianne, moeder van twee pubers, part-time werkzaam als SEO-specialist bij een webdesignbureau en ontzettend actief op CooleSuggesties.nl! Ze houdt van gezellige dingen doen met het gezin, uitstapjes ondernemen, lezen, een goede latte en van films kijken.LAAT JE REACTIE ACHTER

Laat hieronder jouw reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.