logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Tuinmeubelen.nl brengt koelboxen voor buiten, COOL!


Coolers voor buiten, het klinkt hip en trendy en dat is het ook! Voor 2015 biedt Tuinmeubelen.nl een mooi assortiment aan coolers en koelboxen. Deze zijn multifunctioneel, want ze zijn er niet alleen om je drankjes koel te houden, maar ze zijn ook perfect te gebruiken als krukje, voetenbankje of tafeltje!

Met de merken Keter en Allibert heeft Tuinmeubelen.nl twee topmerken in huis gehaald. Beide merken bieden een prachtig assortiment aan coolers. Wat te denken van een koelbox die je ook als cocktailtafel, kruk of voetenbankje kunt gebruiken? Ideaal toch?! Tuinmeubelen.nl levert ze kant en klaar af bij de klant. Je moet de koelbox alleen zelf nog even voorzien van wat heerlijke drankjes en daarna ben je klaar om ‘cool’ te gaan genieten. Dat is pas handig, laat de zomer maar beginnen! Tuinmeubelen.nl verkoopt drie soorten koelboxen:

Pacific cool bar
Deze trendy koelbox kan ook als krukje of als tafeltje worden gebruikt. De deksel is eenvoudig omhoog te schuiven en vast te zetten op heuphoogte, waardoor er een soort statafel ontstaat. Gezellig om met vrienden of familie om heen te staan en je drankje op neer te zetten. De Pacific cool bar kun je vullen met ijs zodat je tijdens een feestje of barbecue een echte eyecatcher hebt staan!

ICE CUBE
De multifunctionele Ice Cube is een coole gadget en aanwinst voor elke tuin. Deze kubus vormige koelbox kan naast het koelen van de drankjes ook perfect worden gebruikt als bijzettafel, extra zitplaats of als voetenbankje. De cooler is gemaakt van een donkergrijze kunststof in een gevlochten wicker look. Door de handgrepen is hij gemakkelijk te verplaatsen en daarmee ook uitermate geschikt voor een dagje strand of een picknick.

Cool Stool
De naam zegt het al, de Cool Stool, is een zitje dat je ook perfect kunt gebruiken als koelbox. De inhoud is 39 liter en door de dubbelwandige structuur blijft alles gekoeld. In de bodem zit een stop zodat het water gemakkelijk kan weglopen. De cooler is gemaakt van polypropyleen(kunststof) waardoor het UV- en weerbestendig en erg gemakkelijk in onderhoud is. Door het lichte gewicht en de makkelijke handgrepen, is de koelbox gemakkelijk te verplaatsten of mee te nemen naar bijvoorbeeld de camping of een dagje strand.

Over Tuinmeubelen.nl
Bij Tuinmeubelen.nl vind je online alle trends op tuingebied voor het komende seizoen, overzichtelijk en betaalbaar. Het assortiment is gevarieerd en kent scherpe prijzen. De meubelen kunnen worden bekeken in een van de showrooms en uiteraard worden alle meubelen thuisbezorgd. Daarnaast is het mogelijk de oude tuinset mee terug te nemen, zodat deze op een verantwoorde manier kan worden gerecycled. Kijk voor meer informatie, adressen en openingstijden van de showrooms op www.tuinmeubelen.nl.

[BBQ_Shop]

Geschreven door Rianne

Rianne, moeder van twee pubers, part-time werkzaam als SEO-specialist bij een webdesignbureau en ontzettend actief op CooleSuggesties.nl! Ze houdt van gezellige dingen doen met het gezin, uitstapjes ondernemen, lezen, een goede latte en van films kijken.