logo-liggend-wit-donkerblauw

TUDUM: Netflix fan event op 17 juni

Tudum: A Global Fan Event is terug en groter dan ooit! Alia Bhatt, Henry Cavill, Jamie Dornan, Gal Gadot, Chris Hemsworth, Maisa, Arnold Schwarzenegger en andere favoriete Netflix-sterren verrassen fans over de hele wereld met nieuws, exclusieve voorproefjes en nog veel meer tijdens een live-evenement in São Paulo.

Inmiddels is Tudum 2023 achter de rug. Lees hier alle aankondigingen van Tudum 2023!

streaming-banner-netflix

Wat kun je verwachten van Tudum?

Het Netflix evenement vond de afgelopen twee jaar alleen online plaats, maar dit jaar wordt het event in aanwezigheid van duizenden fans live uitgezonden vanuit São Paulo in Brazilië op 17 juni.

Via YouTube.com/Netflix kunnen Netflix-fans meekijken met het spectaculaire twee uur durende event waar de grootste Netflix-sterren en -makers van over de hele wereld hun opwachting maken. De show bestaat onder meer uit exclusief nieuws, nooit eerder vertoonde beelden, trailers en first looks van alle favoriete series, films en games.

Wanneer is Netflix Tudum 2023

Tijd en datum: zaterdag 17 juni om 22:30 uur
Kijk via: YouTube.com/Netflix.

De volgende talenten zijn live aanwezig in Brazilië (planning onder voorbehoud):

 • Chris Hemsworth, Sam Hargrave – Extraction
 • Arnold Schwarzenegger – Fubar
 • Gal Gadot, Jamie Dornan, Alia Bhatt – Heart of Stone
 • Chase Stokes – Outer Banks
 • Jess Hong, Benedict Wong, Jovan Adepo, Alex Sharp, John Bradley – 3 Body Problem
 • Henry Cavill, Anya Charlotra, Freya Allan, Joey Batey – The Witcher
 • Gordon Cormier, Kiawentiio, Ian Ousley, Dallas Liu – Avatar: The Last Airbender
 • Christian Malheiros, Jottapê, Bruna Mascarenhas – Sintonia
 • Zack Snyder, Deborah Snyder, Sofia Boutella – Rebel Moon
 • Inaki Godoy, Mackenyu, Emily Rudd, Jacob Romero Gibson, Taz Skylar – One Piece
 • André Lamoglia, Valentina Zenere – Elite
 • Nicola Coughlan – Bridgerton
 • India Amarteifio, Corey Mylchreest – Queen Charlotte: A Bridgerton Story
 • Maisa – De Volta Aos 15
 • Maitreyi Ramakrishnan, Jaren Lewison, Darren Barnet – Never Have I Ever
 • Mihir Ahuja, Dot, Khushi Kapoor, Suhana Khan, Yuvraj Menda, Agastya Nanda, Vedang Raina – The Archies
 • Aria Mia Loberti, Louis Hofmann – All the Light We Cannot See

Met nog meer speciale optredens, waaronder:

 • Een optreden uit Stranger Things
 • Jenna Ortega, Hunter Doohan, Emma Myers, Joy Sunday – Wednesday
 • Squid Game
 • Squid Game: The Challenge
 • Penn Badgley – You
 • Lily Collins – Emily in Paris
 • Kevin Hart, Gugu Mbatha-Raw – Lift
 • Pedro Alonso – Berlijn
 • Nick en Vanessa Lachey – Love is Blind
 • Chloe Veitch – Too Hot to Handle
 • Ralph Macchio, William Zabka en de cast van Cobra Kai
 • Corinna Brown, Kizzy Edgell – Heartstopper
 • Omar Sy – Lupin
 • John Boyega, Teyonah Parris – They Cloned Tyrone
 • Clara Galle, Julio Peña Fernández – A través del mar / Through my window
 • Dianna Agron, Tenoch Huerta, Bobby Luhnow – El elegido
 • Golda Rosheuvel – Bridgerton
 • En nog veel meer verrassingen!

Wat betekent Tudum eigenlijk?

Tudum is geïnspireerd op het geluid dat je hoort vlak voordat een serie of film op Netflix begint. Het is ook het grootste Netflix-event wereldwijd waarbij we onze karakteristieke series, films, talent en makers in de schijnwerpers zetten. Voor de wereldwijde livestream van dit jaar keert het event terug naar Brazilië, waar het eerste Tudum-event ook fysiek plaatsvond in 2020.

Tudum Live streamen

Het live-evenement wordt uitgezonden vanuit het Ibirapuera-park in São Paulo en sluit aan op de driedaagse conventie die Netflix van 16 tot 18 juni organiseert tijdens de Bienalle, een van de grootste art fairs ter wereld. Tijdens de conventie, met ruim 2000 vierkante meter aan onder meer activiteiten, games en livemuziek, kunnen deelnemers hun favoriete sterren ook van dichtbij zien.

streaming-banner-netflix

Aankondigingen

Netflix-sterren schitterden 17 juni 2023 op het podium in São Paulo tijdens Tudum, een wereldwijd fan-event. Presentatoren Chase Stokes (Outer Banks), Maitreyi Ramakrishnan (Never Have I Ever) en Maisa (Back to 15) werden vergezeld door duizenden fans ter plaatse en nog veel meer wereldwijd via het YouTube-kanaal van Netflix. Netflix deelde tijdens het event het allerlaatste nieuws, exclusieve eerste beelden, trailers en clips. Daarnaast waren er optredens van sterren en makers van de populairste Netflix-series, films en games.

Hieronder een overzicht met het belangrijkste nieuws van ‘Tudum: A Global Fan Event’:

Extraction 3: Nauwelijks bekomen van Extraction 2, kondigt Chris Hemsworth nu al een volgend hoofdstuk aan in de zenuwslopende filmreeks.

Squid Game: The Challenge: Dit jaar wordt de populaire game realiteit. Een eerste clip onthult hoe de gloednieuwe serie tot leven komt. En nog meer nieuws over de populaire game: Squid Game-sterren Lee Jung-jae, Lee Byung-Hun, Wi Ha-jun en Gong Yoo keren terug in het volgende seizoen, samen met vier nieuwe gezichten.

YOU: Penn Badgley geeft een vroege sneak peek over wat fans van het vijfde en laatste seizoen kunnen verwachten.

Elite: Het zevende seizoen wordt een episch avontuur voor de studenten van Las Encinas, en singer-songwriter Anitta is er bij!

Bridgerton: Alert the Ton! De eerste beelden van Penelope en Colin in het derde seizoen van Bridgerton zijn er!

Emily in Paris: Lily Collins heeft een tip van de sluier opgelicht over seizoen 4: Emily neemt de fans mee op een vakantie naar Rome…

BERLIN: Zijn plan: 44 miljoen stelen in één middag. Bekijk de eerste teaser van de nieuwe serie uit de wereld van La Casa de Papel.

Love is Blind: Er hangt nog meer liefde in de lucht met deze eerste blik op het vijfde seizoen.

Too Hot to Handle 2: Na het succes van Too Hot to Handle: Love is a Game, is het tijd om terug te keren naar het paradijs voor het nieuwe vervolg van de mobiele game met favoriet Chloe Veitch.

Cobra Kai: Fighting positions! The cast is klaar voor het zesde en laatste seizoen.

Back to 15: Wat staat er te gebeuren met Anita na zoveel tijdreizen? Bekijk de trailer van het tweede seizoen.

The Archies: Ze zijn te zien in strips, in boeken en in Riverdale – maar deze keer reizen ze naar het India van de jaren 1960 – en wij hebben de eerste beelden voor je.

Heartstopper: De openingsscène van seizoen 2 is er! Daarnaast krijg je een eerste blik op alle afleveringstitels.

All the Light We Cannot See: Maak kennis met Marie-Laure en Werner in deze exclusieve sneak peek van Shawn Levy’s aankomende verfilming van deze bestseller. Het verhaal speelt zich af tijdens de Tweede Wereldoorlog en gaat over twee tieners die een geheime band delen, wat hun grootste hoop is in deze donkere tijden.

Lupin: Lupin is terug… in gevaar. Bekijk nu de exclusieve clip van deel 3.

3 Body Problem: Een spannend nieuw mysterie van de makers van Game of Thrones – David Benioff en D.B. Weiss – samen met Alexander Woo. Bekijk de eerste beelden van de aankomende serie.

D.P. and Sweet Home: Bekijk de eerste beelden van de nieuwe seizoenen van deze twee populaire K-drama’s en werp een blik op een van de meest veelbelovende nieuwe shows en films uit Korea.

The Witcher: Henry Cavill, Anya Chalotra, Freya Allan en Joey Batey delen een gloednieuwe clip van het derde seizoen.

Through My Window: Het liefdesverhaal van Ares en Raquel wordt voortgezet in Through My Window: Looking at You, een derde film die in 2024 uitkomt.

The Queen’s Gambit Chess: Schaakmat! Bekijk de nieuwste trailer voor de aankomende mobiele game gebaseerd op de populaire limited series.

Merchandise koop je bij:

Outer Banks: Nieuwe looks. Nieuw seizoen. Dezelfde pogues. Chase Stokes gaf live vanaf het Tudum-podium een voorproefje van de cast die zich klaarmaakt voor het vierde seizoen.

Avatar: The Last Airbender: Bekijk de kostuums en de nieuwe teaser voor de aankomende live-action verfilming van de populaire animatieserie.

Rebel Moon: Zack Snyder geeft een exclusieve behind-the-scenes van zijn epische nieuwe film – waar we ook kort Michiel Huisman in zien.

One Piece: Het wachten is voorbij! Bekijk de eerste beelden van de live-action verfilming van de bestverkochte manga aller tijden.

FUBAR: He’ll be back! Arnold Schwarzenegger kondigt een tweede seizoen aan van de serie Fubar.

Stranger Things: Een vriendschap tussen twee actie-iconen die al meer dan 30 jaar duurt. Arnold introduceerde zijn Terminator 2: Judgment Day mede-ster Linda Hamilton, die via video aankondigde dat ze zich bij de cast van Stranger Things 5 voegt.

Heart of Stone: Gal Gadot, Jamie Dornan en Alia Bhatt verrasten de fans met de exclusieve trailer van hun nieuwe actiefilm.

streaming-banner-netflix

Geschreven door Rianne

Rianne, moeder van twee pubers, part-time werkzaam als SEO-specialist bij een webdesignbureau en ontzettend actief op CooleSuggesties.nl! Ze houdt van gezellige dingen doen met het gezin, uitstapjes ondernemen, lezen, een goede latte en van films kijken.


Meer suggesties voor jou:

LAAT JE REACTIE ACHTER


Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.