logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Al je apparaten in de auto binnen bereik met de Trust Urban Magnetic Airvent Car Holder


recensie magnetic airvent holder (1) Je kent het vast wel: je zit in de auto en wordt ineens gebeld. Waar heb je die telefoon nou gelaten? Afgeleid grabbel je in je tas of op de lege bijrijdersstoel… als je m eindelijk te pakken hebt is het bellen al lang opgehouden en overgegaan op je voicemail. Voor niks paniek gehad. Of dat je helemaal de weg kwijt bent. Je hebt wel een navigatie-app op je smartphone, maar de beschrijving zien is toch altijd handiger dan allen horen. Waar laat je jouw telefoon op zo’n moment? Juist: tegen de ventilator! Met een magneet en een houdertje. Tenminste, als het aan Trust ligt. Zij introduceren de Trust Urban Magnetic Airvent Car Holder, en wij proberen hem graag uit. recensie magnetic airvent holder (2)

Kleefkracht

Het systeem van de Trust Urban Magnetic Airvent Car Holder bestaat uit twee delen. Het belangrijkste deel is het klemmetje dat je op je ventilatierooster schuift: een soort waspin met een rondje op het einde. Die schuif je om een lamel van je rooster. Let wel: zet het roostertje dicht, anders komt het tweede deel van het systeem mogelijk in de problemen. Dat is namelijk een metalen rondje of een metalen plaatje. Die rondjes kun je ergens op plakken, het metalen plaatje schuif je ergens achter. Bijvoorbeeld tussen je smartphone en diens hoesje. Heb je geen hoesje, dan kun je het rondje gebruiken met een sterke sticker of een minder krachtige sticker. In totaal heb je dus drie apparaten die je kunt voorzien van een kleefmogelijkheid. Wij probeerden ons Mio navigatiesysteem uit met de krachtige kleefsticker, wat perfect werkte. Eindelijk een lege voorruit en geen gedoe meer met die rare zuignapconstructie. Ook een telefoon werkte perfect. Dat geeft je bovendien de mogelijkheid om muziek af te spelen en te streamen naar een bluetooth speaker. Dubbel zo handig!

Eenvoudig

Dankzij het eenvoudige systeem werkt de Trust Urban als een tierelier. Het is echt een plug-en-playsysteem. Jammer alleen dat je wel moet kiezen waar je de krachtige kleefcirkel op plakt, en waar de minder krachtige. Daar geeft de handleiding ook niet echt veel duidelijkheid in. Dat is ook echt het enige verbeterpunt van dit systeem: een eenvoudig en effectief middel om je auto overzichtelijker te maken en ervoor te zorgen dat je alles binnen bereik hebt. Oh ja: en dit is dus geen vrijbrief om te appen, sms-en of berichtjes te kijken op je smartphone. Ogen op de weg! Trust Urban Prijs: ca. 15 euro


Op zoek naar coole gadgets?

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.