logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Gadget musthave: Trust Gaming muis

Als je plotseling thuiszit, kan je bureau- of gaming-setup wellicht een upgrade gebruiken. Misschien werk je vanuit huis en mis je je ergonomische muis van kantoor. Je gaming-avonden met vrienden vinden nu online plaats en je oude hoofdtelefoon is daar niet op voorbereid. Of je wilt verbonden blijven met je volgers en hebt inspiratie voor nieuwe content, maar je microfoon werkt niet mee. Deze accessoires van Trust maken thuis werken en ontspannen een stuk comfortabeler.

Alles voor het thuiskantoor

Thuiswerken wordt makkelijker met de juiste accessoires. Als je lange tijd achter elkaar werkt, wil je voor comfort kiezen. Een ergonomische muis zoals de Verro Draadloze Verticale Ergonomische Muis brengt je pols in een natuurlijke positie, waardoor je overbelasting en pijn voorkomt. Daarbij kan het handig zijn om voor een stil ontwerp te gaan, zoals het Muto Stille Toetsenbord of de Siero Stille Draadloze Muis. Zo leid je niemand meer af met getyp en geklik. Verder werkt een opgeruimd bureau fijner. Een USB-hub is ideaal om al je accessoires in te pluggen en te controleren vanaf je laptop of pc. De stijlvolle Halyx Aluminium 4-Port USB 3.2 Hub voegt 4 extra USB-A-poorten met een snelheid van 5 Gbps toe aan uw computer. Ook cruciaal is concentratie. De juiste hoofdtelefoon brengt je in focusmodus. Met de Reno Headset voor PC en Laptop zoom je in op je werk terwijl je muziek luistert, of houd je comfortabele video calls.

Stay in, game together

Samen gamen is leuker. Maar je hoeft hiervoor niet in dezelfde ruimte te zijn. Alles wat je nodig hebt, is een kwalitatieve hoofdtelefoon. Met de GXT 414 Zamak Multi-platform Gamingheadset of de GXT 488 Forze Gamingheadset voor PS4™ kun je al het commentaar, de commando’s en grappen van je vrienden horen en via de mic bespreek je strategieën en vier je overwinningen.

Share your game

Sommige situaties vragen om positieve afleiding, zoals epische gamestreams en cooking challenges. Met de juiste USB-streamingmicrofoons zoals de GXT 258 Fyru 4-in-1  en GXT 256 Exxo weet je zeker dat je vrienden en volgers niks meer missen. Wat je ook met de wereld wilt delen. Blaas je volgers omver met jouw verrassende skills, maak ze aan het lachen en inspireer ze om samen (online) te zijn.


Op zoek naar coole gadgets?

Geschreven door Rianne

Rianne, moeder van twee pubers, part-time werkzaam als SEO-specialist bij een webdesignbureau en ontzettend actief op CooleSuggesties.nl! Ze houdt van gezellige dingen doen met het gezin, uitstapjes ondernemen, lezen, een goede latte en van films kijken.