logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Gadget: Trust Gaming GXT 488 Forze Gaming Headset

De nieuwste gaming headset van Trust, de GXT 488 Forze, is speciaal ontworpen voor de PlayStation4 om jou de meest meeslepende videogame beleving te geven. Communiceer met je medespelers in kraakheldere kwaliteit en word tijdens jouw overwinning weggeblazen door het krachtige geluid.

Officiele PS4 headset

De GXT 488 Forze is ontworpen om jouw beleving van de videogame met krachtig en meeslepend geluid naar een hoger niveau te tillen. Hij is bovendien voorzien van de officiële PS4 licentie, wat aangeeft dat ook Sony achter de kwaliteit van het product staat .Met een stijlvol design die perfect past bij de PlayStation 4, verrijkt de headset jouw game-ervaring.

Krachtig geluid

De 50mm luidsprekers zorgen voor kraakheldere hoge geluiden en een dreunende bass. Of je je nu bevindt op een slagveld, racecircuit of in een stadion, met de headset waan je je er van begin tot eind middenin! Het kwalitatief sterke design van de headset wordt gecombineerd met comfort. Door de zachte oorkussens en de verstelbare hoofdband zit de headset zelfs tijdens de langste gamesessies comfortabel. De verstevigde metalen hoofdband zorgt er ook voor dat de Forze headset net zo indrukwekkend aanvoelt als dat het klinkt. De stijlvolle headset verschijnt in drie verschillende afwerkingen: zwart, blauwe camo en grijze camo.

Plug & play

De headset is makkelijk te gebruiken: plug eenvoudig de 1,2m nylonkabel in de DUALSHOCK®4 wireless controller. Dankzij de in-line afstandsbediening op de kabel kun je het volume aanpassen of de microfoon dempen zonder in een menu te gaan. De Trust Gaming GXT 488 Forze Gaming Headset, exclusief te gebruiken voor de PlayStation®4, is nu verkrijgbaar voor de adviesprijs van € 44,99.

Ga direct naar Trust Gaming GXT 488 Forze Gaming Headset op BOL.com.

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.