logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Trust en Ubisoft brengen unieke Far Cry 5 gamingbundels uit


In afwachting van de release van Far Cry 5 op 27 maart, hebben Trust en Ubisoft de krachten gebundeld om gamers een ultieme game-ervaring te  geven. In de nieuwe episode heeft cultleider Joseph Seed het eens vredige gebied van Hope County, Montana overgenomen. Het is aan jou om het verzet te leiden en de inwoners te bevrijden uit de gewelddadige greep van de sekte. Om het maximale uit het epische in-game arsenaal te halen, hebben Trust en Ubisoft de nieuwste gaming gear gebundeld met een gratis voucher voor de digitale standaard pc game.

In de grootste Far Cry release tot nu toe heb je wapens, voertuigen, huurlingen en beesten tot je beschikking. Om hier optimaal gebruik van te maken, hebben Trust en Ubisoft vijf gamingbundels met gratis game geselecteerd. Zelfs voor de officiële releasedatum van Far Cry 5 zijn deze bundels al verkrijgbaar online en in de winkel. Verzilver de voucher na aankoop en speel de game direct op de dag van de release.

De eerste bundel bevat de Creon Bass Vibration headset met virtual 7.1 surround sound, Heron RGB gamingmuis en een speciale editie muismat met exclusieve game-art. Een andere optie is de bundel met de Laban RGB muis, de Creon multiplatform headset en de speciale editie muismat die deze setup compleet maakt. De bundel met de Dion headset geeft gamers een Bass Vibration 7.1 surround sound headset waarmee je de atmosferische omgeving uit de Far Cry wereld compleet in je op kan nemen.

Vanuit het comfort van een gamingstoel zijn gamers klaar om de confrontatie aan te gaan met de meest meedogenloze vijand uit de Far Cry geschiedenis. Ook gebundeld met een gratis game zijn de Ryon en Resto gamingstoelen, deze volledig verstelbare stoelen bieden het ergonomische comfort dat nodig is tijdens lange gamesessies. Of je nu voor de Ryon of de Resto kiest, de gamestoelen bieden elke gamer ondersteuning in ware gamerstijl.


Op zoek naar coole gadgets?

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.