logo-liggend-wit-donkerblauw

Maak je klaar voor de Transformers videogame

Outright Games heeft een nieuwe titel aangekondigd: TRANSFORMERS: EARTHSPARK – Expedition. Het is een actievolle singleplayer TRANSFORMERS-videogame die wordt ontwikkeld in samenwerking met Hasbro, een wereldleider op het gebied van spelen.

Van animatieserie naar game

Dit is de eerste game die is geïnspireerd op de originele animatieserie TRANSFORMERS: EARTHSPARK die in november 2022 wereldwijd in première ging. TRANSFORMERS: EARTHSPARK – Expedition laat een nieuwe generatie videogamefans kennismaken met een geheel nieuwe generatie Earthborn TRANSFORMERS-bots als het later dit jaar lanceert op Xbox One, Xbox Series X|S, PlayStation 4, PlayStation 5, Nintendo Switch en pc.

Speelgoed en spellen koop je bij:

Achter het stuur bij Bumblebee

TRANSFORMERS: EARTHSPARK – Expedition zet fans achter het stuur van de iconische held Bumblebee, terwijl hij zich een weg baant, rijdt en vecht door een nieuwe, maar vertrouwde wereld. De game is erop gericht om de omgeving en het gevoel van de baanbrekende animatieserie natuurgetrouw na te bootsen. Bumblebee gaat op avontuur om een mysterieuze bedreiging uit zijn verleden het hoofd te bieden en de schurk uit de serie, Dr. Meridian, alias “Mandroid”, te stoppen met het terughalen van ontbrekende stukken van een eeuwenoude technologie.

Iconische robots

Als onderdeel van deze reis vol actie kunnen spelers vrijelijk drie enorme biomes verkennen en opdrachten voltooien van hun Terraanse bondgenoten, de eerste TRANSFORMERS-robots die op aarde zijn geboren en nieuwe originele personages uit de tv-serie. Om zijn missie te voltooien, vecht Bumblebee ook tegen en naast fan-favoriete oude TRANSFORMERS-bots, waaronder Optimus Prime, Grimlock, Skullcruncher, Nova Storm en Skywarp.

Upgraden en verzamelen

Diepe niveaus van verkenning en gevechten belonen spelers voor meerdere speelbeurten. Ze ontgrendelen een breed scala aan upgrades en vaardigheden die toegang geven tot eerdere locaties en om geheimen te ontdekken in voorheen ontoegankelijke gebieden. Speel de vaardigheden vrij die nodig zijn om Decepticons neer te halen met spectaculaire ultieme aanvallen en pas Bumblebee aan door verschillende motorsporen te kiezen in de voertuigmodus.

Merchandise koop je bij:

De game is zo ontworpen dat het toegankelijk is voor fans van alle leeftijden, met gedetailleerde analyses van verschillende scenario’s die vrijheid van exploratie, leesbaarheid van de tekst, besturingsinstellingen en moeilijkheidsgraden mogelijk maken, zodat de game speelbaar is voor jongere gamers. De game bevat variabele moeilijkheidsgraden, zodat de game gespeeld kan worden op basis van individuele vaardigheden. Daarnaast zijn er mechanismen die de frustratie in gevechten verminderen, zoals richtingswaarschuwingen om spelers te helpen inkomende bedreigingen makkelijker te herkennen. Er is ook een hulpsysteem voor het besturen toegevoegd dat een eenvoudigere besturing biedt in de voertuigmodus, evenals de optie om de automatische camera in te schakelen zodat spelers hun volledige aandacht kunnen richten op het verkennen, besturen en bevechten van vijanden.

Bekijk de trailer van Transformers: Earthspark – Expedition

Stephanie Malham, COO van Outright Games: “We zijn erg enthousiast om opnieuw samen te werken met onze langetermijnlicentiepartner Hasbro aan een Transformers-titel die de grenzen verlegt van wat videogames kunnen toevoegen aan een al lang bestaande, razend populaire franchise. Ze hebben ongelooflijk werk geleverd door Transformers te moderniseren en opnieuw uit te vinden voor een nieuwe generatie via tv-series, blockbusterfilms en door samen te werken met de beste partners op streamingplatforms. We zijn verheugd dat we onze expertise kunnen inbrengen en deze strategie kunnen aanvullen met videogames voor jongere fans.”

Over Transformers

TRANSFORMERS begon in 1984 als een speelgoedlijn en heeft sindsdien de epische strijd tussen de Autobots en Decepticons uitgebeeld in films, tv-shows, stripboeken, innovatief speelgoed en digitale media. De TRANSFORMERS-franchise is een wereldwijde krachtpatser die generaties overspant en meer dan 10 speelfilms en talloze videogames heeft geproduceerd, waardoor het over de hele wereld een begrip is.

TRANSFORMERS: EARTHSPARK – Expedition wordt in 2023 gelanceerd op Xbox One, Xbox Series X|S, PlayStation 4, PlayStation 5, Nintendo Switch en pc.

Games koop je online bij:

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.


Meer suggesties voor jou:

LAAT JE REACTIE ACHTER


Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.