logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Speelgoed recensie: Transformers Cyberverse Battle Call Bumblebee


De strijd om Cybertron is gestart! De strijd tussen de heldhaftige Autobots en hun eeuwige tegenstanders, de Decepticons, gaat verder in de Bumblebee Cyberverse Adventures-animatieserie! Daarin maak je kennis met de unieke krachten en vaardigheden van elk Bumblebee Cyberverse Adventures-personage en hoe ze worden gebruikt om Cybertron te verdedigen … of te bedreigen. Maar hoe gaaf is het dat je die vaardigheden en technieken ook zelf kunt gebruiken in jouw eigen en unieke Battle Call robot?

Spraakbesturing

We kenden natuurlijk al Transformers die licht en geluid maakten: denk aan de Power Cube Transformers, die we een tijdje terug leerden kennen, of de Transformers met andere speciale licht- en geluidseffecten. Nieuw in de Transformers Bumblebee Cyberverse Battle Call robots is de techniek van spraakbesturing! De Battle Call Officer Class-figuren kunnen op die manier reageren op wat jij zegt of roept. Roep een Engelse kreet, en je zult zien hoe Bumblebee zal reageren. Roep: ‘Bumblebee, power up!’ en je ziet hoe Bumblebee automatisch veranderd in zijn harnas. Hoe gaaf is dat? Tijdens het luisteren zie je een blauwe led oplichten in zijn buik.

Accessoires

Transformers Cyberverse Battle Call Bumblebee wordt geleverd met twee armzwaarden, die een dubbelfunctie hebben als schild (dat een beetje moeilijk in zijn hand steekt). Daarnaast kun je hem in tien stappen transformeren naar zijn automodus, wat een nette hoeveelheid stappen is: zo heb je toch een fatsoenlijke robot in de robotmodus én een gave auto. Bij minder stappen worden er vaak concessies gedaan in de robotmodus, en dat is heel erg jammer. Zijn buikschild kun je eenvoudig inklappen en omkeren naar zijn rug, waarna je de ‘normale’ bumblebee voor je hebt.

Beweging en scharnieren

Het mooie aan de Transformers Cyberverse Battle Call Bumblebee is zijn beweeglijkheid. Door een mooie mis aan scharnieren en bolscharnieren kun je zijn armen in vrijwel iedere houding zetten die je maar wilt – en ook dat zien we wel eens anders. Het zorgt voor een mooie beleving tijdens het spelen. Ze draaien ook mooi soepel, wat een pluspunt is.

Ga direct naar Transformers Cyberverse Battle Call Bumblebee op BOL.com.


Recensie over Transformers Cyberverse Battle Call Bumblebee

De Transformers Cyberverse Battle Call Bumblebee is een coole en forse robot, die absoluut indruk maakt. Het is makkelijk te transformeren naar auto en robot, terwijl de robot indruk maakt door zijn geluiden en het feit dat hij op je stem reageert. Echt prettig werkt die functie trouwens niet: hij blijft vaak dezelfde woorden herhalen (Autobots… Go Autobots!) en dat is jammer voor oudere kinderen. Daarmee is dit een geweldige Transformer Bumblebee voor jongere spelers. Dat hij zo beweeglijk is en makkelijk transformeert, is een groot pluspunt.

Score: 7


Informatie

Transformers Cyberverse Battle Call Bumblebee, Transformers
Meer weten?
Prijs: 50.83 euro.

Speelgoed en spellen koop je bij:

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.