logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Traktatie: Vleermuis


vleermuis

Vleermuizen, ieks! Maar als traktatie zullen kinderen het helemaal cool vinden, vooral de jongens natuurlijk. Door de wiebeloogjes zijn ze ook weer een beetje schattig, wat de meiden dan weer kunnen waarderen.

Dit heb je nodig voor 1 vleermuis:
– gekleurd papier
– doosje snoepjes
– 2 wiebeloogjes
– lijm, schaar, zwarte stift

Zo ga je te werk:
Maak van tevoren een mal voor de vleermuis (teken 1 helft en knip hem dubbelgevouwen uit). Teken met behulp van de mal de vleermuis en knip hem uit. Omlijn hem met zwarte stift en teken er een mond op met 2 scherpe tandjes. Plak er 2 wiebeloogjes op en je vleermuis is klaar. Nu nog een doosje snoep erachter plakken en het feest kan beginnen!

Presentatie:
Misschien heb je nog een boom die gesnoeid moet worden? Neem een flinke tak en hang daar met draadjes alle vleermuizen in. Of neem een heksenbezem en hang daar de vleermuizen in. Je kunt er ook prikkers aan maken, dan kan je ze ergens in steken. Dit kan een stuk oase of piepschuim zijn, maar ook een pompoen die uitgesneden is in Halloweenstijl.

Speelgoed en spellen koop je bij:

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.