logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Hot News: TOTAKU Collection figurines exclusief verkrijgbaar bij Game Mania


Na het grote success van de amiibo-figuren van Nintendo en de steeds groeiende interesse van klanten in de game merchandise categorie bij Game Mania, zal de retailer in maart 2018 een nieuwe productlijn lanceren. Game Mania zal als enige retailer in België en Nederland de TOTAKU™ Collection aanbieden (uitgesproken Toe-Tak-Oo), een productgamma bestaande uit figurines gebaseerd op personages uit allerhande gamingfranchises.

Sinds kort kunnen de allereerste figurines reeds besteld worden in alle Game Mania shops en via de Game Mania webshop (http://www.gamemania.eu/totaku). De figurines zullen eind maart verkrijgbaar zijn. De eerste wave aan figurines bestaat uit:

  • Sackboy  LittleBIGPlanet
  • FEISAR FX-350 – wipEout
  • Crash Bandicoot – Crash Bandicoot
  • Heihachi Mishima – Tekken
  • The Hunter – Bloodborne
  • PaRappa the Rapper – PaRappa the Rapper

Alle figurines binnen de TOTAKU™ Collection zijn 10 centimeter groot en zijn geproduceerd met een oog voor detail. Elke figurine zal afzonderlijk verkocht worden voor € 14.98.

Exclusieve bundels bij Game Mania

Game Mania zal in de nabije toekomst pakketten lanceren waarin de videogame en de bijhorende figurine uit de TOTAKU™ Collection gecombineerd worden aan een interessant prijspunt. Met het nieuwe productgamma bieden er zich ongelofelijk veel opportuniteiten aan om exclusieve bundels – zogenaamde Game Mania Editions – te produceren met de figurines. De TOTAKU™ Collection heeft goede banden met publishers zoals Activision, Sony, Microsoft en Bandai-Namco waardoor er veel mogelijkheden zijn tot samenwerkingen.

Gedurende 2018 zullen er nog meer figurines binnen de TOTAKU™ Collection uitgebracht worden. Verwacht je bijvoorbeeld aan personages uit bekende reeksen als God of War, Ni no Kuni II, Sea of Thieves en nog veel meer. Wie op de hoogte wil blijven van nieuwe ontwikkelingen binnen de TOTAKU™ Collection en welke figurines in de toekomst bij Game Mania te koop zullen zijn kan zich inschrijven op de Game Mania Nieuwsbrief.

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.