logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Topgerechten van Ron Blaauw nu voor iedereen thuis


Altijd al eens een gerecht van een topchef op tafel willen zetten? Vanaf deze week is dat mogelijk. Chef-kok Ron Blaauw introduceert in samenwerking met Albert Heijn een exclusieve lijn met producten die geïnspireerd zijn op de gerechten van zijn eigen Gastrobar restaurants. Nu kan iedereen ook thuis genieten van vlees van topkwaliteit. De exclusieve lijn bestaat uit de bekende spareribs, kippendij- en speksaté, kippenvleugeltjes en twee bijpassende sauzen. Toegankelijkheid is belangrijk: de producten zijn op lage temperatuur voorgegaard en daarom makkelijk en snel thuis te bereiden.

Ron Blaauw: “Door te starten met Ron Gastrobar wilde ik uiteten gaan op topniveau toegankelijker maken voor iedereen. Dat idee had ik bij de creatie van deze producten ook in mijn hoofd. De exclusieve productlijn bij Albert Heijn is voor mij dan ook een logische vervolgstap. We vinden het heel bijzonder dat we deze productlijn nu mogen introduceren en ik ben heel tevreden met het eindresultaat.”

unnamed

Populaire gerechten

De Gastrobar gerechten die vanaf nu verkrijgbaar zijn bij Albert Heijn zijn samengesteld op basis van de populairste gerechten uit Rons Gastrobar restaurants. Zo zijn de malse kippendijsaté, de sappige speksaté en de sticky kippenvleugeltjes veel bestelde gerechten, maar de echte toppers zijn toch echt de malse ribbetjes met de bekende Gastro-lak. Het vlees is voor deze producten zorgvuldig geselecteerd met aandachtig gekozen kruiden van over de hele wereld. Dit bij elkaar vormt een bijzonder smakenpalet.

De gerechten zijn snel en gemakkelijk thuis te bereiden in de oven. De kippendij- en speksaté zijn afgelakt met speciale Indonesische ketjap-lak en de kippenvleugeltjes zijn geglaceerd met een Oriental-lak. De spareribs kunnen thuis op smaak worden gebracht met de Gastro-lak. Om het vleesgerecht helemaal af te maken kan worden gekozen tussen een pindasaus of Rons signature Gastrosaus. De Gastrosaus is een uniek recept van Ron Blaauw: een zoet-zoute allemansvriend die lekker is bij alle soorten vlees. De productlijn ligt vanaf week 39 in alle Albert Heijn-filialen. De prijzen variëren tussen de €2.95 en de €5.95. Meer informatie over Ron Blaauw en deze exclusieve productlijn vind je hier: Ronblaauw.nl/producten of op Facebook.

Op zoek naar coole items voor in de keuken?
Amazon.nl | BOL.com | Blokker | Mediamarkt

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.