logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Top Gun: Maverick

Na meer dan dertig jaar dienst als een van de Top Gun-piloten voelt Pete “Maverick” Mitchell zich nog altijd op zijn plek bij de Marine. Hij zoekt als moedige testpiloot altijd zijn grenzen op en hij ontwijkt de promoties, waardoor hij niet meer zou kunnen vliegen. Wanneer hij een nieuwe lichting van Top Gun-piloten moet trainen voor een zware speciale missie, ontmoet hij Luitenant Bradley “Rooster” Bradsaw. Hij is de zoon van Mavericks overleden vriend en Luitenant-Officier Air Nick “Goose” Bradshaw.

Terwijl Maverick een onzekere toekomst tegemoet gaat en tegelijkertijd met zijn verleden af moet rekenen, wordt hij geconfronteerd met zijn diepste angsten. Dit alles komt samen in de gevaarlijkste missie ooit, waarbij alles op het spel staat.

Cast van Top Gun: Maverick

Pete “Maverick” Mitchell wordt wederom gespeeld door Tom Cruise, net als in de eerste film. Luitenant Bradley “Rooster Bradshaw wordt gespeeld door Miles Teller. Verder met o.a. Jennifer Connelly, Jon Hamm, Glen Powell, Lewis Pullman, Charles Parnell, Bashir Salahuddin, Monica Barbaro, Jay Ellis, Danny Ramirez, Greg Tarzan Davis en Ed Harris.

De trailer van Top Gun: Maverick

Lady Gaga “Hold my hand” titelsong Top Gun: Maverick

Luister nu naar de nieuwe single “Hold My Hand” van Lady Gaga voor
 TOP GUN: MAVERICK. Het nummer is geschreven en geproduceerd door Lady Gaga en BloodPop en mede geproduceerd door Benjamin Rice.

Luister hier naar de nieuwe single.

Films koop je online bij:

Geschreven door Rianne

Rianne, moeder van twee pubers, part-time werkzaam als SEO-specialist bij een webdesignbureau en ontzettend actief op CooleSuggesties.nl! Ze houdt van gezellige dingen doen met het gezin, uitstapjes ondernemen, lezen, een goede latte en van films kijken.