logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Tooske en Bastiaan Ragas keren terug in nieuwe Nickelodeon-serie De Ludwigs – Wie is de dief?

De Ludwigs zijn terug! Na het succes van het eerste seizoen is de allerleukste familie uit Amsterdam vanaf maandag 10 april te zien in een nieuw avontuur op Viacom-zender Nickelodeon: De Ludwigs – Wie is de dief? In De Ludwigs – Wie is de dief? keert de cast uit de populaire serie De Ludwigs terug om een nieuw mysterie op te lossen in een losstaande special van 8 afleveringen. Ook Tooske en Bastiaan Ragas zijn weer te zien als ouders Kate en Erik. De Ludwigs – Wie is de dief? is vanaf 10 april maandag t/m donderdag om 19.00 uur te zien bij Nickelodeon.

In De Ludwigs – Wie is de dief? zijn de Ludwig-kinderen druk bezig met de voorbereidingen van een verrassingsfeestmaal ter ere van het tienjarig huwelijksfeest van hun ouders Erik en Kate. Wanneer een extreem kostbare ring wordt gestolen, hebben de kinderen minder dan 24 uur de tijd om de dader te vinden, de ring terug te krijgen en het feestmaal te bereiden. Als echte detectives gaan ze op onderzoek uit en gebruiken ze de beelden van hun vlogcamera’s om het mysterie op te lossen. Zal het ze lukken om op tijd de ring terug te vinden en het huwelijksfeest van Erik en Kate te redden?

Naast Tooske en Bastiaan Ragas zijn ook Timo Verbeek (Benny), Luca Hollestelle(Yara), Rosaline Lantink (Anoosha), Yassine El Ouardi (Daniel), Cedric Van Den Abbeele (Sam) en Yootha Wong-Loi-Sing (Simone) te zien. Ook is er o.a. een gastrol weggelegd voor Nickelodeon-gezicht Iris Hesseling.

De Ludwigs – Wie is de dief? is vanaf 10 april maandag t/m donderdag om 19.00 uur te zien bij Nickelodeon.

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.