logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Word jij ook lid van de Tony’s Chocolonely Chocolate Club?


Chocolade is heerlijk. Chocolade is geweldig. Maar chocolade is ook een dingetje: veel merken gebruiken chocolade waarbij mensen geen eerlijke prijs krijgen voor hun product, of nauwelijks betaald worden voor hun werk. Tony’s Chocolonely maakt zich al jaren sterk voor verandering en om dat te laten zien kun jij lid worden van Tony’s Chocolonely Chocolate Club – en natuurlijk om iedere maand zo’n te gek chocoladepakket te ontvangen. Deurmatties for life!

Elke maand nieuwe verrassingen

Het leuke is dat je iedere maand vijf repen krijgt toegestuurd: 1 fullsize reep en vier halve repen (om te delen, of om jezelf een beetje in toom te houden). De vier halve repen zijn uitgevoerd in twee unieke smaakcombinaties en verpakt in kleurrijke Tony’s wikkels. De repen worden bedacht door niemand minder dan onze Count Chocula Bas, drievoudig Nederlands kampioen chocolade maken! Reken maar van yes dat ’ie er elke maand een feestje van maakt.

In de eerste doos troffen we de repen wit, puur, framboos & discodip en een reep melk, puur, hazelnoot & karamel aan. Ja, je leest het goed! Ik kon ook niet echt een beeld vormen van deze repen, maar zie het als twee repen op elkaar: de onderkant wit of melkchocolade, de bovenkant puur… en dat alles gevuld met deze verrassende smaakcombinaties! Om de doos af te toppen, krijg je elke maand ook nog een Tony’s reep en een clubblad bij. Je bent een Chocolate Club of je bent ’t niet.. Loopt het water al in je mond?

Chocolade als abonnement

Tony’s Chocolate Club heeft voor ieder wat wils: ’n tijdelijk-smullen-abonnement van 3, 6 of 12 maanden of ’n doorlopend-genietenabonnement.
Wat je ook kiest, het is altijd €12,50 per maand en je sluit ’m zo af via de website van Tony’s Chocolate Club. Zit je bij de Club, dan krijg jij elke eerste van de maand ’n nieuwe doos met Tony’s chocolade thuisgestuurd. De doos past door de brievenbus en je kunt ’m elke maand opzeggen of pauzeren. Hoe dat er in de praktijk uitziet? Nou… zo, ongeveer:

Het streven: slaafvrije chocolade

Met elke doos die op je deurmat ploft, doe jij mee met Tony’s missie om samen 100% slaafvrij de norm te maken in chocolade. Elke maand vertellen we je meer over hoe we dit samen voor elkaar kunnen krijgen. De vier halve Tony’s repen zijn extra makkelijk om te delen, één helft voor jou, en de andere voor je favoriete chocomattie. Enneh.. da’s niet zomaar. Mensen bewust maken van de ongelijkheid in de chocolade-industrie is ’n belangrijke eerste stap naar ‘n 100% slaafvrije chocoladewereld. Daarom willen we zoveel mogelijk mensen bereiken met onze chocolade en onze missie. Dusseh.. deel onze chocolade en deel ons verhaal. Want alleen samen maken we alle chocolade 100% slaafvrij.

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.