logo-liggend-wit-donkerblauw

Nieuw: Tony’s Chocolonely Chocolate Bar

Op 1 juli opent Tony’s Chocolonely de deuren van Tony’s Chocolonely Chocolate Bar in de Beurs van Berlage in Amsterdam. Een seriously crazy chocoladebar waar alles draait om chocolade en je onder het genot van de lekkerste choco-creaties alles te weten kunt komen over Tony’s missie: samen 100% slaafvrij de norm maken in chocolade.

Tony’s Chocolonely Chocolate bar zet crazy lekkere chocolade en serieuze missie samen op de kaart

Crazy lekkere choco-creaties

Tony’s Chocolonely Chocolate Bar is voor iedere chocoladeliefhebber ’n chocodroom die uitkomt. De hele dag door stromende chocotaps, s’mores, zoete chocoladeburgers, bubbelwafels en cake die je zelf kunt versieren alsof het je verjaardag is. Nog ’n extra topping erop? Het houdt niet op! Chocoladesnorren en chocoladesaus langsje kin gegarandeerd (slabbers: check!). Uiteraard is alles gemaakt met Tony’s Chocolonely chocolade van volledig traceerbare cacaobonen uit West-Afrika. Geen zin in zoet? Er is ook genoeg keus voor de hartige trek. Verse tomatensoep, ’n vegaburger of ’n wrap, het wordt sowieso smullen geblazen!

Let’s raise the bar!

“We zijn een impactbedrijf en zoeken altijd naar nieuwe manieren om chocofans te inspireren met onze chocolade en onze visie: 100% slaafvrije chocolade, wereldwijd. Als Nederlands merk openen we juist daarom middenin het centrum van Amsterdam, op de plek waar 400 jaar geleden al cacao verhandeld werd, deze chocoladebar”, aldus Tony’s Livin’ la vida choca Marieke van Elk. “Het is niet alleen een plek waar we mensen onderdompelen in onze chocolade, maar ook een plek waar we mensen bewust willen maken van de ongelijk verdeelde chocolade-industrie, met als gevolg moderne slavernij en kinderarbeid op de cacaoplantages in West-Afrika.” Deze ongelijkheid ondervinden bezoekers straks zelf op allerlei manieren in de Bar, aan de ongelijke tafels, bij de té hoge bar en in de kleding van het Barstars, ontworpen door designer Daniëlle Cathari (bekend geworden door haar recyclede collectie voor Adidas) en geproduceerd door A Beautiful Mess (een initiatief van Refugee Company).

crazy about chocolate, serious about people

Op gepaste afstand samen genieten

Bij Tony’s doen we graag dingen samen. Of het nu gaat om het veranderen van de cacaoindustrie of de presentatie van ons jaarFAIRslag tijdens Tony’s Fair, het verbinden van alle schakels in onze keten, andere chocoladebedrijven, chocofans en ons eigen team staat bij Tony’s altijd centraal. Zo ook in de Chocolate Bar. In deze tijden van Covid-19 is het faciliteren van persoonlijk contact voor en met de mensen om ons heen misschien wel belangrijker dan ooit. Door het treffen van de juiste voorzorgsmaatregelen zorgen we dat iedereen in de bar op gepaste afstand weer samen kan komen. Om te genieten van ’n crazy shake of ’n Tonyccino, een ongelijk verdeeld potje dammen of gezellig samen aan de grote tafel. Daarnaast komt er een doorlopende veelzijdige programmering in de Bar (kunst, muziek, sprekers.. gezelligheid!).

Op zoek naar coole items voor in de keuken?
Amazon.nl | BOL.com | Blokker | Mediamarkt

Geschreven door Rianne

Rianne, moeder van twee pubers, part-time werkzaam als SEO-specialist bij een webdesignbureau en ontzettend actief op CooleSuggesties.nl! Ze houdt van gezellige dingen doen met het gezin, uitstapjes ondernemen, lezen, een goede latte en van films kijken.


Meer suggesties voor jou:

LAAT JE REACTIE ACHTER


Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.