logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Winactie: Tom & Jerry in New York | Even voorstellen

In de nieuwe serie Tom en Jerry in New York volgen we de wilde avonturen van de bekende kat en muis. Zij worden vergezeld door wat oude bekenden, maar ook een hoop nieuwe gezichten! Tom en Jerry in New York vanaf 15 november een week lang om 16:00 uur te zien is op Boomerang. Op wie lijk jij het meest?

Tom

Deze ijdele kat denkt altijd iedereen slimmer af te zijn. Tom woont dan wel in een prachtig hotel, maar blijft nooit uit de problemen! Altijd op zoek naar een lekkere snack, en naar Jerry, alles wat hij doet leidt tot totale chaos.

Jerry

Dit leuke en slimme muisje woont onder de houten vloeren van het hotel. Hij weet altijd wat lekkers te vinden, tot grote ergernis van Tom. Gelukkig is Jerry hem altijd te snel af, en weet hij zelfs Tom nog even voor gek te zetten.

Spike

Verwend als hij is, blijft Spike een stoere bulldog. Met een beetje pech is hij vaak de dupe van Tom en Jerry’s wilde streken.

Horatio

Hij is gevlucht uit het olifantenverblijf in de dierentuin, en woont nu in de kelder van het hotel. Hij heeft hier genoeg te doen, en fungeert weleens als de fontein van het hotel.

Claudia

Tom is smoorverliefd op haar. Claudia woont bij een weduwnaar in een penthouse om de hoek, en wordt hier ontzettend verwend.

Butch

Butch is Tom’s beste vriend, of toch vijand? Hij woont in het steegje naast het hotel en weet altijd iedereen op de zenuwen te werken.

Lil Quacker

In de vijver aan de overkant woont Lil Quacker. Dit jonge eendje steekt vaak de drukke weg over om bij Jerry op bezoek te komen, ondanks de rode stoplichten. Overal waar hij gaat ontstaan files!

Frankie the Rat

Pas op, want Frankie is niet te vertrouwen! Hij kan zijn waardeloze prulletjes aan iedereen verkopen door zijn misleidende praatjes.

Meathead

Hij is het hulpje van Butch, en zeker niet de slimste thuis!

Films koop je online bij:

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.