logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Tom Clancy’s The Division update 1.8 breidt de map van de game uit en introduceert twee nieuwe gamemodi


Update 1.8 ‘Resistance’ voor Tom Clancy’s The Division is dit najaar gratis beschikbaar op alle platformen. Update 1.8 is de grootste update tot nu toe voor Tom Clancy’s The Division en introduceert twee nieuwe gamemodi en breidt tevens de map uit met een nieuw gebied: West Side Pier.

West Side Pier is een compleet nieuw gebied, verspreid over twee zones en toegankelijk voor alle spelers. De verslagen facties zijn samengekomen in deze sector en werken voor de eerste keer samen. De Division agents moeten het gebied onderzoeken om te bevestigen dat de facties daadwerkelijk een alliantie aan het vormen zijn en om erachter te komen waarom ze zo geïnteresseerd zijn in deze locatie. Naast alle activiteiten in de open wereld, brengt West Side Pier tevens twee nieuwe gamemodi met zich mee:

–       Resistance (PvE modus) – In Resistance vormen de verschillende facties voor de eerste keer een alliantie om het op te nemen tegen de Division agents. Golven van verschillende vijandelijke NPCs blijven komen terwijl tot wel vier agents proberen te overleven zolang ze kunnen.

–       Skirmish (PvP modus) – In Skirmish nemen twee teams van vier spelers het tegen elkaar op en proberen zij het hoogste aantal kills te behalen voor de tijd om is. Teams krijgen punten voor iedere neergehaalde speler die ook daadwerkelijk geëlimineerd wordt.

Division agents kunnen vanaf dan ook samenkomen in een nieuwe social hub, Camp Clinton. Daar kunnen ze een groep vormen met andere agents en hun uitrusting aanpassen voordat zij het gevecht aangaan bij de West Side Pier.

Daarnaast voegt Update 1.8 ‘Resistance’ verschillende verbeteringen toe aan de Underground DLC, worden de rogue mechanics hernieuwd en wordt het uitrustingssysteem aangepast, zodat spelers de stats van hun favoriete uitrusting kunnen verbeteren. Wie meer informatie wil over Update 1.8 ‘Resistance’, kan de ‘Tom Clancy’s The Division State of the Game’ livestream volgen via http://twitch.tv/thedivisiongame, 31 augustus om 17.00 uur lokale tijd.

Na de release van Update 1.7 eerder deze zomer, is Update 1.8 ‘Resistance’ de tweede van de twee grote gratis updates die gepland waren voor het tweede jaar van Tom Clancy’s The Division.

Tom Clancy’s The Division speelt zich af in New York, een aantal weken na de uitbraak van een verwoestende pandemie die op Black Friday is losgebarsten. Eén voor één vallen de voorzieningen uit. Zonder water en voedsel duurt het slechts dagen voordat de samenleving in elkaar stort. The Division, een opzichzelfstaande geheime eenheid, wordt op actief gesteld. Het lijken gewone mensen, maar Division agents zijn getraind om alleen te strijden en de samenleving te redden. In deze immense, online open world RPG ontdek je een vijandige en dynamische omgeving waarin onderzoeken en de progressie van de speler van essentieel belang is. Werk samen met andere spelers om de stad weer terug te veroveren en te ontdekken wat de oorzaak van het virus is.

Voor meer informatie over Tom Clancy’s The Division, ga naar: http://www.thedivisiongame.com.

Tom Clancy’s The Division is nu verkrijgbaar voor Xbox One, PlayStation 4 en PC.

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.